Ioan Andone, antrenorul campioanei CFR Cluj, a spus după meci că echipa sa nu avea voie să piardă Supercupa. Andone se plânge şi de arbitraj.

"A fost un meci pe care l-am pierdut singuri. Conduceam cu 1-0 şi nu aveam voie să-l pierdem, dar meciul nu a avut tempou, nu a avut ritm.

Nu aveam voie să facem greşelile pe care le-am făcut la 1-0. La golurile lor au fost două faze identice şi puteau fi parate acele lovituri.

Când pierzi la penalty-uri e trist, mai ales că ne doream foarte mult acest trofeu. Ne-am pregătit o lună pentru el.

Am folosit patru jucători nou-veniţi, sunt mulţumit de ei, mai ales că unul a şi dat gol, dar mai avem mult de muncă până vom ajunge să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor.

Astăzi am rezistat în zece oameni, am şi înscris, parcă am fost mai bine organizaţi după eliminare", a spus Andone.

Cadu nu merita al doilea galben. Mi-a spus că nici nu l-a atins. Din discuţiile cu jucătorii am înţeles că a fost şi henţ la primul gol al lui Ţucudean, dar nu pot să mă pronunţ pentru că nu am văzut. Au fost oricum multe greşeli chiar dacă au fost şase arbitri.

Bonetti m-a surprins cu Ţucudean, trebuia să-l las eu la Arad, pentru că că eu l-am adus şi pe el, şi pe Bălgrădean.

Dar asta e, profită alţii de ei. Dinamo are altă faţă în comparaţie cu sezonul trecut. E mult mai sigură.

Ăsta e timp de fotbal pe căldura asta? E păcat să nu umpli un stadion, nu ai nici ritm pe astfel de vreme, pot apărea şi accidentări", a spus Ioan Andone.