Şumudică îl vrea pe Pancu la Rapid

Şumudică îl vrea pe Pancu la Rapid

Marius Şumudică, antrenorul echipei de fotbal Rapid, a mărturisit că îl vrea în Giuleşti pe Daniel Pancu. Pancu a mai jucat la Rapid în patru rânduri, ultima oară în 2008.

Daniel Pancu, 33 de ani, e aproape de o revenire la Rapid. Legitimat în prezent la FC Vaslui, echipă în tricoul căreia a bifat în acest sezon doar 5 partide, Pancu e dorit în Giuleşti de antrenorul Şumudică. "Pentru mine, rapidiştii adevăraţi merită tot respectul. Cum este Pancu, iar pe Pancu voi încerca, dacă voi putea, să-l aduc la Rapid. Înseamnă mult pentru Rapid, înseamna mult pentru vestiarul Rapidului", a spus Şumudică la Digi Sport.

Daniel Pancu a început fotbalul la Poli Iaşi, de unde a fost transferat la Rapid în 1997. În 1999 a plecat în Italia, la Cesena, dar a revenit în Giuleşti după doar un sezon. În 2002 a plecat la Beşiktaş Istanbul. În 2006 a venit la Rapid sub formă de împrumut pentru o jumătate de sezon. S-a întors în Turcia, la Bursaspor, apoi în 2008 a venit din nou la Rapid, dar n-a zăbovit decât câteva luni.

Ne puteți urmări și pe Google News