Stela si Arsinel au declansat "Razboiul sexelor" la Buftea

Stela si Arsinel au declansat "Razboiul sexelor" la Buftea

Cu doua nume mari pe generic, Stela Popescu si Alexandru Arsinel - pentru prima data intr-o productie MediaPro Pictures -, care l-au impresionat si pe consultantul american John Vorhaus (scenaristul serialelor "Famila Bundy" si "Star Trek: Deep Space Nine"), "Razboiul sexelor" s-a declansat luni, la Buftea, unde a avut loc lansarea cu presa, urmand ca primul episod sa fie difuzat pe 10 septembrie, pe postul Acasa TV, de la ora 18.30.

Placut impresionat de actorii romani, John Vorhaus a declarat: „Stela si Arsinel pot face comedie din orice. Imi plac la nebunie fetele din serial: Diana Dumitrescu, Ioana Scarlatescu si Alina Grigore.

Ele aduc energia necesara acestui proiect”. Cu exceptiea lui Pavel Bartos, aflat intr-un turneu in Franta, la petrecere au fost prezenti toti actorii care joaca in aceasta productie (Diana Dumitrescu, Alexandru Papadopol, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Tora Vasilescu, Marian Ralea etc.), dar si un personaj inedit care, spun producatorii, are un rol important in serial: Bijou, pisica Dianei Dumitrescu.

Emotiile actorilor, aflati si ei la prima vizionare, alaturi de presa, s-au mai risipit dupa ce au ascultat piesa din genericul filmului, un cover dupa hitul „Can’t Take My Eyes Off You”, interpretat in duet de Adela Popescu si Dragos Stanescu. Melodia a fost inregistrata pentru „Razboiul sexelor” in doua variante, atat in limba engleza, cat si in romana.

Ne puteți urmări și pe Google News

Umor a la Familia Bundy, cu actori romani John Vorhaus, scenarist al productiilor „Famila Bundy” si „Star Trek: Deep Space Nine”, este consultant pe scenariul comediei romantice „Razboiul sexelor” si are un CV impresionant: a lucrat pentru diferite proiecte ale unor televiziuni de renume ca BBC, Sat 1 si RTL, ca profesor la American Film Institute, UCLA si consultant la Walt Disney.

Vorhaus lucreaza de cateva luni cu scenaristii de la „Razboiul sexelor”, despre care spune ca au invatat multe lucruri si nu mai au nevoie de ajutorul sau direct. „Cred ca punctul forte al serialului sta in puterea lui de a seduce. Multe tipuri de iubire, multe tipuri de relatii, toate acestea invita telespectatorii sa se indragosteasca de iubire”, a marturisit John Vorhaus despre noul sitcom de la Acasa TV.