Stejarii, test reuşit cu Spania

Stejarii, test reuşit cu Spania

Echipa naţională de rugby a învins, astăzi, reprezentativa similară a Spaniei, scor 48-3 (27-3), în ultimul meci din cadrul Cupei Europene a Naţiunilor (CEN). Partida s-a disputat pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală.

Tricolorii au reuşit şase eseuri (Lucaci, Dumitraş, Dimofte, Fercu - 2 - şi Mihai Macovei), şase transformări (Florin Vlaicu - 5 - şi Dumbravă) şi două lovituri de pedeapsă (Florin Vlaicu). Singurele puncte ale oaspeţilor au fost reuşite de Mazo, dintr-o lovitură de pedeapsă.

Victoria de astăzi le-a adus "stejarilor" şi trofeul pentru cea mai bună echipă din 2010 din CEN, care a fost înmânat, la sfârşitul meciului, de preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu.

Meciul de astăzi a fost un adevărat test înainte de startul campaniei de recalificare pentru Cupa Mondială din 2011 din Nou Zeelandă. Tricolorii mai au de jucat cinci meciuri până la turneul final:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • tur - retur cu câştigătoarea dintre Lituania şi Ucraina (22 mai în deplasare şi 6 iunie la Bucureşti);
  • acasă cu Tunisia (17 iulie);
  • şi tur - retur cu câştigătoarea dintre Uruguay şi a doua echipă calificată din Asia, Kazakhstan sau o reprezentantă a ţărilor arabe (6 noiembrie în deplasare şi 22 noiembrie pe teren propriu).