Evenimentul Zilei > Actualitate > „Stejarii” nu vor conta pe căpitanul Marius Tincu în meciul cu Anglia
„Stejarii” nu vor conta pe căpitanul Marius Tincu în meciul cu Anglia

„Stejarii” nu vor conta pe căpitanul Marius Tincu în meciul cu Anglia

Romeo Gontineac, selecţionerul echipei naţionale de rugby a României, a anunţat echipa de start pentru meciul cu Anglia, contând pentru Grupa B a Cupei Mondiale din Noua Zeelandă.

În echipa "stejarilor" au fost făcute 11 modificări faţă de echipa care a întâlnit Argentina (43-8 pentru sud-americani), cea mai mare surpriză fiind lăsarea pe banca de rezerve a căpitanului Marius Tincu. Banderola va fi purtată de Cristian Petre, un alt veteran din echipa României.

Tincu acuza o accidentare la genunchiul drept, la care a fost lovit şi în trecut. Dupa meciul cu Argentina, Tincu a fost la spital pentru a vedea cât de gravă e accidentarea sa. Deşi putea să declare forfait pentru această Cupă Mondiala, Marius Tincu a ţinut să-i conducă din teren pe "stejari" în Noua Zeelanda. "Am făcut-o pentru echipa naţionala, pentru că naţionala mi-a dat tot ceea ce am în acest moment", ne-a spus Tincu.

Echipa României pentru meciul cu Anglia este următoarea: Vlaicu – Ciuntu, Cazan, Dumitraş, Apostol – Dumbravă, Sîrbu – Raţiu, Toniţa, Burcea – Petre, Popârlan – Florea, Zebega, Nere. Rezerve: Tincu, Ion, Macovei, Ianus, Calafeteanu, Gal, Nicolae.

Englezii îl vor avea în teren pe Johnny Wilkinson, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale. Echipa Angliei este următoarea: Foden – Ashton, M. Tuilagi, Tindall, Cueto – Wilkinson, Youngs – Moody, Haskell, Croft – Palmer, Deacon – Cole, Thompson, Corbisiero. Rezerve: Mears, Wilson, Shaw, Wood, Wigglesworth, Flood, D. Armitage.

Partida România – Anglia, din grupa B de la Cupa Mondială de rugby, se va disputa sâmbătă, la Dunedin, de la ora 09.00.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News