Ştefan Bănică: „Te iubesc, femeie!”

Ştefan Bănică: „Te iubesc, femeie!”

Ştefan Bănică a ales în acest an un mod inedit de a sărbători femeia. Artistul va susţine pe 7 & 8 martie, ora 19:30, la sala Circului Variete Globus din Bucureşti, două concerte extraordinare unplugged: „Te iubesc, femeie!”

Dedicate în mod special doamnelor şi domnişoarelor, dar nu numai lor, concertele artistului vor aduce în dar cele mai frumoase cântece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.

Spectacolele pe care Ştefan Bănică le va susţine în luna martie pot pune bazele unei viitoare tradiţii, aşa cum au devenit în timp concertele sale extraordinare de Crăciun, care, la finalul acestui an, vor marca 10 ani de existenţă.

Cei care vor participa la spectacolele de pe 7 şi 8 martie vor avea parte de două seri speciale. Ştefan Bănică va interpreta hiturile sale în variantă unplugged, ceea ce presupune un sunet cu instrumente acustice, cu voci şi viori, conferind sensibilitate şi  autenticitate cântecelor. Spectatorii prezenţi în sală alături de cei dragi vor simţi astfel atmosfera unică, magia creată de cele mai frumoase cântece de dragoste ale artistului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este un concert de suflet dedicat, în mod special, doamnelor şi domnişoarelor, pentru toate vârstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, însă nu au avut toate norocul de a fi mediatizate, promovate şi mi se pare fericită ocazia de a le cântă în acest context într-o variantă unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzică să vorbească.” spune Ştefan. Biletele se găsesc la Circul de Stat Variete Globus, Sală Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, staţia de metrou Unirii 1, în reţelele magazinelor Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro.

Ştefan Bănică are o carieră prodigioasă de peste 20 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune. A susţinut până în prezent peste 1000 de concerte, cu peste 150.000 de bilete vândute. A lansat 13 discuri de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5  discuri de aur şi 2 de platină, concertele sale de Crăciun stabilind adevărate recorduri pentru România ca număr de concerte de anvergură susţinute consecutiv şi că număr de spectatori plătitori de bilete! Numeroase alte distincţii vin în completarea palmaresului sau impresionant, Ştefan Bănică fiind unul dintre cei mai iubiţi  artişti din România.