Ştefan Bănică are şi el o replică pentru scandalul dintre soţia sa şi actriţa Adriana Nicolae, cea care insinua cu ceva vreme în urmă că el ar putea fi tatăl copilului ei.
"Pentru  cei care cred că nu există nici o atitudine din partea mea se înşală amarnic. Adică atitudinea a existat încă din momentul apariţiei acestei ştiri cu domnişoara Adriana Nicolae, unde eu aş fi presupusul tată al copilului dânsei şi ziarul care a publicat această ştire atunci are un proces pe rol, care se desfăşoară.
Am intervenit şi la Măruţă în emisiune şi am spus clar punctul meu de vedere vizavi de lucru acesta. Am spus că pot să fac şi eu test de paternitate, nu a fost cazul, nu a vrut nimeni.

Mai mult decât atât, domnişoara Nicolae a dat un interviu, care este citat şi în proces, în care a spus că tatăl a recunoscut copilul. Eu, nerecunoscându-l, e clar că nu sunt tatăl.

Vizavi de soţia mea, să clarificăm şi acest lucru. Domnişoara Nicolae a afirmat public lucru ăsta, deci şi soţia mea a întrebat-o public. Din momentul în care nu a răspuns sunt două variante: ori domnişoara Nicolae a primit o sumă de bani de la ziarul respectiv pentru a face această vâlvă ori că responsabilitatea ei este egală cu zero, mai ales când implici o familie în aşa ceva.

Îi doresc pe viitor să se gândească bine, mai ales că are un copil acum, şi să vadă cum gestionează anumite lucruri cu care nu te joci.

Şi pentru cei care nu pot dormi de grija familiei mele, le spun, omeneşte şi creştineşte, să-şi vadă de familiile lor şi de probleme lor.

Noi ne-am rezolvat problemele acasă, iar Andreea a întrebat-o public, pentru ca domnişoara Nicolae să răspundă public. Nu dau socoteală nimănui despre viaţa mea personală, mă interesează doar ce cred copiii mei, familia mea, restul nu mă interesează", a declarat Ştefan Bănică jr. la Europa FM.