Steaua s-a prăbuşit de pe Ceahlăul. "Tătăruşanu a dormit în poartă"

Steaua s-a prăbuşit de pe Ceahlăul. "Tătăruşanu a dormit în poartă"

Nou-promovata din Piatra Neamţ i-a răpus pe "roş-albaştri" cu scorul de 1-0. Echipa lui Ilie Stan este pe locul 7, la 11 puncte de liderul Dinamo.

Echipa Steaua s-a făcut din nou de râs aseară, când a pierdut la Piatra- Neamţ, în faţa nou-promovatei Ceahlăul, cu scorul de 1-0.

Prima fază încinsă a partidei a avut loc în minutul 20, când Prepeliţă a "ciupit" o minge din faţa portarului Villadsen, iar acesta l-a faultat în careu. Marius Avram a trecut cu vederea infracţiunea în ciuda protestelor steliştilor.

Daniel Stana a marcat unicul gol, în minutul 51, cu un şut superb, peste Tătăruşanu. Longilinul goalkeeper al "roş-albaştrilor" a avut partea lui de vină la acest gol, deoarece s-a plasat greşit şi nici n-a avut vreo reacţie la acel şut. "Doi măscărici, doi păcălici, fraţii Costea"

Ne puteți urmări și pe Google News

Fundaşul stelist George Galamaz a jucat pentru prima oară într-un meci oficial după incidentul de la Ploieşti din urmă cu trei săptămâni, când a fost lovit cu pumnul de un huligan la partida cu Petrolul. "Gala" a jucat cu casca de protecţie specială, dar, când jocul i-a permis şi-a scos accesoriul care se părea că-l incomodează.

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunţat înainte de joc că Iasmin Latovlevici va pleca în iarnă la o echipă din Franţa care a făcut o ofertă de 1 milion de euro. Fostul oier s-a lăudat că în locul lui "Lato" îl va achiziţiona pe Laszlo Sepsi, de la FC Timişoara. Becali a mai dezvăluit că Stefan Nikolici şi Dorinel Popa vor părăsi la rândul lor echipa în pauza competiţională.

"O înfrângere ca asta te lasă mut. Dacă n-ai atacanţi, nu poţi juca fotbal. Am avut doi măscărici în faţă, doi păcălici, fraţii Costea. Dacă nici când eşti singur cu portarul nu dai gol, la ce să te mai ţinem în echipă? Tătăruşanu a dormit în poartă. Lui Galamaz îi e frică să intre la minge. Dacă ataca mai din timp, nu mai trăgea ăla aşa la gol. Ce să zic de acel penalty dacă n-am jucat nimic? Şi pe Mihai şi pe Florin îi dau mâine înapoi lui Mititelu (n.r. - patronul Craiovei). Trebuie să iau doi atacanţi. P-ăştia doi îi vei vedea numai în tribună. La revedere! Trebuie şi un mijlocaş care să paseze. Noi nu pasăm nimic. Ilie l-a scos şi pe Bic falvi, l-a băgat pe Năstăsie, pe care nici nu l-am văzut", a tunat Gigi Becali după meci, în stilul său caracteristic.

  • Meci Ilie Dumitrescu - Gigi Becali