Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua revine acasă
Steaua revine acasă

Steaua revine acasă

"Militarii" vor juca pe arena din Ghencea partida cu Astra, Gigi Becali acceptând, până la urmă, condiţiile MApN.

După îndelungi tergiversări, echipa de fotbal Steaua va disputa pe arena din Ghencea partida cu Astra Ploieşti, programată duminică (ora 20.30, Digi Sport), în etapa a 21-a a Ligii I.
Într-o primă fază, patronul Gigi Becali susţinea că "militarii" vor juca pe stadionul atât de îndrăgit de suporteri doar meciul cu ploieştenii.
“Plătim 24.000 de euro"
"Cei de la MApN au pus nişte clauze aberante. Cer 26.000 de euro pentru fiecare meci", a acuzat, iniţial, fostul oier.
"Am discutat şi au scăzut de la 26.000 la 24.500", a precizat apoi Becali. Peste puţin timp, la emisiunea "Fanatik Show", de pe Digi Sport, a patronul Stelei făcut un nou anunţ: "Plătim 24.000 de euro pe meci şi vom juca aici cel puţin 10 partide".
STRES
Riscau să piardă partida la "masa verde"
Dacă nu s-ar fi înţeles cu reprezentanţii MApN, steliştii aveau ca variantă de rezervă pentru meciul cu Astra stadionul “Gloria", din Buzău.
Ploieştenii susţin însă că n-ar fi acceptat să meargă în “Crâng" şi ar fi cerut victoria la “masa verde", în cazul în care partida nu s-ar fi disputat în Ghencea.
“Eu ştiu că vom juca pe Ghencea, nu acceptăm să mergem la Buzău. Dacă vom avea posibilitatea să luăm trei puncte la «masa verde», nu vom ezita", a spus ieri Petre Buduru, preşedintele Astrei, la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: