Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua l-a suflat pe Lăcătuş „căpşunarilor” de la Castellon
Steaua l-a suflat pe Lăcătuş „căpşunarilor” de la Castellon

Steaua l-a suflat pe Lăcătuş „căpşunarilor” de la Castellon

Cu o zi înainte să fie rechemat în Ghencea, "Fiara" a avut o propunere de la o echipă din liga a treia spaniolă, aflată în zona în care lucrează zeci de mii de români.

Steaua era aproape să-l piardă pe antrenorul Marius Lăcătuş, unul dintre ultimii tehnicieni care mai acceptă să lucreze sub comanda lui Gigi Becali, în favoarea unei echipe din liga a treia spaniolă! "Fiara" a primit sâmbătă o ofertă de la CD Castellon, o grupare din regiunea spaniolă unde s-au stabilit zeci de mii de conaţionali.

Marius nu s-a grăbit să le dea un răspuns şi duminică seară, după ce Edi Iordănescu a fost demis, Lăcă a acceptat să revină în Ghencea. Castellon ocupă locul 13 în Seria a treia din Segunda B. Preşedintele Jose Laparra s-a gândit probabil la Lăcătuş pentru a-i atrage aproape de echipă pe numeroşii români stabiliţi în zonă.

Lăcătuş a declarat în urmă cu două luni că va pleca în Spania pentru câţiva ani şi că nu se va muta "ca ţiganu’ cu cortu’". Plictisit probabil de viaţa de "casnic", el a ales să revină acasă. "Dacă nu pleca la Steaua, azi (n.r. – ieri) era aşteptat la Castellon de 70.000 de oameni", ne-a spus un apropiat al tehnicianului.

"Acasă la el făceau unii petrecere în fiecare sâmbătă"

Lăcătuş n-a fost foarte convins că se va putea rupe de România pentru mult timp, drept dovadă stând faptul că nu şi-a închiriat casa din Drumul Sării. "El i-a lăsat cheia unei femei care venea să mai şteargă praful prin casă. Acolo făceau unii petrecere în fiecare sâmbătă cu muzică şi grătare", ne-a dezvăluit un vecin al "Fiarei".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: