Staruri sexy la 50 de ani

Staruri sexy la  50 de ani

Sharon Stone considera ca, la 49 de ani, este plina de incredere, demnitate si eleganta.

Actrita are ceva de spus, nu doar „Buna! Arat minunat intr-un costum de baie”. Cand aveam 14 ani, mama mi-a dat o crema de fata. Mi-a spus „Nu ma intreba de ce; o sa imi multumesti mai tarziu”„, spune Sharon Stone.

Urmasele lui Marilyn Monroe

In copilarie, Sharon visa sa devina urmatoarea Marilyn Monroe. Regina thrillerului erotic si una dintre cele mai sexy femei trecute de 40 de ani de la Hollywood, Sharon Stone este o celebritate aparte, care a devenit cunoscuta mai ales dupa anii '90.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aleasa sa joace in thrillerul erotic „Basic Instinct”, alaturi de Michael Douglas, Stone a aratat ca detine o tehnica aparte de seductie. In urma cu un an, la onorabila varsta de 48 de ani, ea a revenit pe marile ecrane in „Basic Instinct 2”.

Filmul a fost lansat cu o intarziere de cativa ani, in mare parte din cauza disputei dintre Sharon Stone si producatori, legate de numarul scenelor de sex din film: ea voia cat mai multe, iar ei - mult mai putine.

O scena fierbinte a fost taiata, pentru ca producatorii sa poata obtine dreptul de difuzare a filmului in cinematografe. Controversata scena a ramas in versiunea din Marea Britanie.

Legat de rolul sau din „Basic Instinct 2”, Stone afirma: „Atunci cand filmul a fost difuzat, aveam 48 de ani si, de aceea, am vrut sa fac sex intr-un mod obraznic. Am vrut ca personajul meu sa fie foarte masculin, ca un barbat intr-o sauna, iar publicul sa realizeze ca este dezbracata si are mai mult de 40 de ani, lucru neobisnuit la un film”.

Viata personala

Sharon Stone a fost casatorita de trei ori, cu Michael Greenburg, George Englund si Phil Bronstein si se zvoneste ca ar fi avut relatii la nivel inalt cu Bill Clinton sau Printul Albert de Monaco.

Desi arata „de milioane”, actrita marturiseste ca nu a apelat niciodata la bisturiu. Se mentine in forma prin exercitii fizice „integrative”, adica cele scurte si practice, care nu necesita mult timp: „Inca fac gimnastica si incerc sa urc scarile, in loc sa iau liftul”. De asemenea, ea urmeaza o dieta cu un consum redus de zahar. „Nu sunt gurmanda si nu beau mult alcool. Fac totul cu moderatie.”

Supranumita „Marilyn Monroe a Italiei”, Sophia Loren, in varsta de 71 de ani, este o alta actrita sexy de la Hollywood, ce indeamna femeile sa-si puna in valoare frumusetea, purtand bijuterii stralucitoare. Vedeta crede ca o femeie trebuie sa fie constienta de propria frumusete pentru a straluci, in timp ce se impodobeste cu bijuterii frumoase.

„Nimic nu face o femeie mai frumoasa decat propria convingere ca este intr-adevar frumoasa, iar purtarea unei bijuterii face ca aceasta afirmatie sa fie reala”, spune Loren. „Mainile sunt foarte importante. Gesturile vorbesc de la sine, la fel ca gura. Ele trebuie acoperite cu bijuterii, la fel cum buzele sunt date cu ruj. De asemenea, rochia unei femei trebuie sa fie ca un gard metalic, sa serveasca scopului propus, dar sa nu obstructioneze privirea”.

Recent, Loren a doborat un record, fiind cea mai in varsta femeie care a pozat pentru calendarul „Pirelli”, in lenjerie intima. Ea marturiseste ca se mentine prin practicarea exercitiilor fizice, bai in ulei de masline, spaghete si... dragoste de viata.

Impotriva chirurgiei estetice

Aparitia recenta  a actritei Ellen Barkin, in varsta de 53 de ani, in „Ocean’s 13”, intr-o forma fizica de invidiat a alimentat zvonurile conform carora actrita ar fi recurs la chirurgia plastica.

Desi sustine ca este impotriva tratamentelor de acest tip, este posibil ca actrita sa fi urmat tratamente precum peeling facial, reducerea ridurilor cu ajutorul laserului sau injectii cu colagen pentru elasticitatea pielii si reducerea ridurilor. Ellen considera chirurgia estetica o tendinta periculoasa pentru societate.

Ea crede ca femeile care recurg la astfel de proceduri transmit un semnal distructiv, pentru ca nu sunt multumite fizic si mental de ceea ce sunt.

Ellen Barkin a fost casatorita cu miliardarul Ron Perelman, director al companiei de cosmetice Revlon, dar succesul ei in cariera a avut de suferit si, ca urmare, cei doi au divortat in urma cu un an.

Baieti rai si fermecatori

Au interpretat de-a lungul carierei roluri in filme celebre, de actiune sau aventuri. Au o imagine de „baieti rai” ai Hollywoodului, dar sunt considerati sexy de catre femeile din intreaga lume.

Celebru pentru seriile „Indiana Jones”, Harrison Ford, in varsta de 55 de ani, este cel mai cunoscut actor de actiune, adesea sumbru, iar uneori ingamfat.

Femeile ii vad protector, dar Ford afiseaza uneori aerul unui copil neajutorat in cautare de sentimente materne. A fost casatorit cu Mary Marquardt si cu Melissa Mathison, iar in prezent este logodit cu actrita Calista Flockhart.

In varsta de 57 de ani, Al Pacino este un actor premiat, celebru pentru rolul Michael Corleone din „Nasul”. A avut probleme cu legea, a refuzat colaborari promitatoare, dar charisma pe care o poseda i-a asigurat intotdeauna succesul la femei. Niciodata casatorit si declarat burlac convins, Pacino are trei copii, cu Julie Marie si Beverly D’Angelo.

Tom Hanks, in varsta de 51 de ani, este un alt star sexy de la Hoolywood, cotat pe locul 50, in topul celor mai puternici actori. Celebru pentru rolurile din „Apollo 13” si „Codul lui Da Vinci”, nu este numai frumos, ci si bogat, cu o avere de aproape 10 miliarde de dolari.

Relatii

La Holywood: cine cu cine s-a iubit? > Sharon Stone: George Englund, Joe Ezsterhas, John F. Kennedy Jr., Johnny Zander, Paul Verhoeven, Pilar Alessandra, Printul Albert II, Michael Greenburg, Dwight Yoakam,  Bill Clinton, Bill MacDonald, Barry Josephson, Eric Clapton, Russell Crowe, Phil Bronstein, Rick Fox, Craig Ferguson.

> Sophia Loren: Frank Sinatra, John Kennedy, Gary Grant, Carlo Ponti.

> Ellen Barkin: Val Kilmer, Matt Dillon, Gabriel Byrne, Johnny Depp, David Arquette, Ron Perelman, Ralph Fiennes.

Harrison Ford: Mary Marquadt, Carrie Fisher, Heidi von Beltz, Lesley Ann Down, Melissa Mathison, Lara Flynn Boyle, Minnie Driver, Calista Flockhart.

Al Pacino: Debra Winger, Jan Tarrant, Kathleen Quinlan, Lyndall Hobbs, Marthe Keller, Penelope Ann Miller, Tuesday Weld, Jill Clayburg, Diane Keaton, Beverly D'Angelo.

Tom Hanks: Samantha Lewes, Rita Wilson.