STAR FLASH: Tom Cruise, "noul Iisus"

STAR FLASH: Tom Cruise, "noul Iisus"

Ce muzica asculta Europa.  Tokio Hotel, o trupa rock din Germania, este formatia cu cel mai mare succes „in afara tarii natale”, performanta pentru care i-a revenit trofeul European Border Breakers Award (EBBA), al Uniunii Europene. Pe pozitiile urmatoare s-au clasat Corinne Bailey Rae (Marea Britanie) si grecoaica Helena Paparizou (castigatoarea concursului Eurovision 2005). Cei care primesc premii sunt desemnati pe baza cifrelor de vanzari ale albumelor de debut, in afara tarii lor natale, dar in limitele Uniunii Europene. Artistii romani vor putea castiga un trofeu EBBA abia din 2008, deoarece tara noastra este membra a UE doar de la inceputul acestui an. Distinctiiile EBBA sunt decernate de Uniunea Europeana pentru a „incuraja si promova diversitatea muzicii pe continent”.

Planuri de nunta. Desi foarte ocupat cu filmarile pentru telenovela „Vocea inimii”, de la Antena 1, actorul Ioan Isaiu are, in paralel, alte proiecte. Dupa Sistem si Amadeus, el pregateste un nou turneu la Singapore, ai carei protagonisti vor fi membrii trupei Mandinga. Pe plan personal, actorul isi face pentru prima data planuri serioase de casatorie. „Nu-mi doresc o sotie vedeta”, declara actorul pentru vedeta.ro.Desi ii este colega la Antena 1, aleasa lui Ioan Isaiu nu face parte, asa cum s-a speculat, din distributia serialului in care el joaca, ci lucreaza la departamentul financiar al companiei.

Paris, condamnata. Paris Hilton a fost condamnata luni la trei ani de inchisoare cu suspendare, deoarece nu a contestat acuzatiile potrivit carora a condus sub influenta bauturilor alcoolice, in septembrie 2006. Potrivit legilor californiene, sa nu contesti acuzatia inseamna sa te declari vinovat. Hilton a mai primit o amenda de 390 de dolari si a fost obligata sa urmeze un program educational. „A acceptat decizia judecatorului si nu are nimic de declarat. E fericita ca s-a incheiat totul”, a spus purtatorul de cuvant al starletei. Paris Hilton a fost oprita de politistii din Hollywood in septembrie 2006 si nu a trecut testul de alcoolemie.

Buena Vista, la Bucuresti. Buena Vista Social Club revine in Romania cu un spectacol care va avea loc pe 30 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. De data aceasta, protagonist este celebrul compozitor, chitarist si vocalist Eliades Ochoa, unul dintre membrii proiectului Buena Vista. Ochoa a colaborat de-a lungul carierei sale cu artisti ca Bob Dylan, Compay Segundo, Omara Portuondo si a cunoscut consacrarea cu celebrul film „Buena Vista Social Club”, al lui Wim Wenders. La concertul de la Bucuresti, Eliades Ochoa va fi acompaniat de sapte muzicieni. Biletele costa 100, 150 si 200 de lei si se pun in vanzare de la 1 februarie, la Teatrul National, Magazinul Muzica si Librariile Carturesti. Pana la aceasta data se pot face rezervari pe la www.bilete.ro si www.phoenix.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Profetul” Cruise. Tom Cruise este considerat „Iisus” al Bisericii Scientologice, dupa ce liderii acestui cult l-au ales pe actor sa propovaduiasca scientologia in lume. David Miscavige, conducatorul Bisericii, crede ca Tom Cruise (care s-a alaturat acestui cult in anii ‘80) va ajunge sa fie venerat la fel ca Iisus. „Lui Tom i s-a spus ca este Iisus al scientologiei. Ca si Hristos el a fost criticat pentru parerile sale. Dar generatiile viitoare vor vedea ca a avut dreptate”, a declarat o sursa apropiata actorului.