Evenimentul Zilei > Actualitate > STAR FLASH: Tentati de scientologie
STAR FLASH: Tentati de scientologie

STAR FLASH: Tentati de scientologie

Prieteni scientologi. David si Victoria Beckham ar putea deveni membri ai Bisericii Scientologice, speculeaza presa internationala. Fotbalistul englez a marturisit ca a avut o discutie telefonica de o ora cu prietenul sau Tom Cruise. A luat decizia de a parasi formatia Real Madrid pentru Los Angeles Galaxy, dupa conversatia cu actorul american. „I-am cerut parerea. Este un om intelept, cu multa experienta si ii sunt indatorat pentru sfaturile pe care mi le-a dat”, a spus fotbalistul. Sotii Beckham i-au cunoscut pe Tom Cruise si Katie Holmes in urma cu doi ani, iar de atunci sunt prieteni foarte apropiati.

Supermodel of the World. Dupa Elena Baguci si Catrinel Menghia, o alta romanca incearca sa intre in lumea modelelor de top. Elena Natura este reprezentanta tarii noastre la finala mondiala a concursului Ford Models – Supermodel of the World, care are loc la New York, in aceste zile. Elena Natura este castigatoarea finalei nationale a caravanei „Bravo Cover Girl Tour 2006”, organizata de Agentia MRA si de revista „Bravo Girl”, la care au participat 3.000 de tinere din toata tara. In ianuarie 2005, reprezentanta Romaniei, Otilia Aionesei, a castigat premiul intai si un contract de modelling in valoare de 150.000 de dolari.

Designeri la Debenhams. Irina Schrotter si Razvan Ciobanu sunt primii creatori de moda romani invitati in galeria „Designers at Debenhams”, care se va inaugura in luna martie, odata cu lansarea pe piata romaneasca a cunoscutului lant londonez de magazine Debenhams. Potrivit revistei „Story”, cei doi designeri au creat linii vestimentare speciale, „Mellow by Irina Schrotter” si „Precious by Razvan Ciobanu”, care se vor gasi exclusiv in noul magazin. In plus, Schrotter si Ciobanu vor participa in acest an la opt targuri de pret-a-porter din marile capitale ale modei, sub egida „Future in Textiles”, asociatie ai carei membri fondatori sunt.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: