MJ revine. Muzicianul incearca sa revina pe scena muzicala internationala dupa procesul care i-a fost intentat, in 2005, pentru abuzuri asupra unui minor. In urma acestuia, reputatia starului a avut mult de suferit.

In noiembrie 2006, Michael a avut o tentativa de revenire, insa a dezamagit publicul prezent la ceremonia World Music Awards, unde a primit premiul pentru intreaga activitate. Cantaretul nu a mai lansat nicio piesa de sase ani. Pentru noul sau album, Michael colaboreaza cu Will.I.Am, membru al trupei Black Eyed Peas.

Vedete si serenade. Mai multi muzicieni romani au hotarat sa dea o mana de ajutor indragostitilor si au raspuns apelului lansat de Pro FM. Alexandra Ungureanu, Alb Negru, 3SE, Impact si Vita de Vie vor spune prezent sub balconul celor care suna la Pro FM si reusesc sa-l convinga pe "Cupidon" Sara ca jumatatea lor este cea mai cea dintre toate cele.

Castigatorii vor primi o serenada sub balcon, pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, indiferent de etajul la care locuiesc. "Cupidon" Sara va merge acasa la castigatorii sai cu tot "arsenalul" de seductie: o cantare, un inel de logodna si o cutie cu ciocolata.

Sfaturi pentru Hillary. Creatoarea de moda Donatella Versace a iesit la rampa cu sfaturi pentru candidata democrata la alegerile americane, Hillary Clinton. Italianca ii sugereaza sotiei lui Bill Clinton sa faca schimbari radicale in tinutele pe care le abordeaza.

"In primul rand, sa nu mai poarte pantaloni si sa treaca la rochii pana sub genunchi". Donatella Versace considera ca cea mai potrivita culoare pentru Hillary este una sobra si clasica: "Negrul este preferabil albastrului, pentru ca femeile puternice poarta culoarea asta", a mai precizat designerul italian.