Todomondo, la Helsinki. Cei sase membri ai formatiei au decis sa schimbe numele deoarece in Grecia exista o trupa cu acelasi nume. "Am discutat mai multe variante de nume, unele de-a dreptul haioase, propuse de fanii Eurovision pe site-ul esctoday.com.

Am considerat insa ca nu e cazul sa ne indepartam prea mult de numele cu care ne-am prezentat la selectia nationala, iar Todomondo a fost pe gustul tuturor", a declarat Mister M, compozitorul piesei "Liubi, Liubi, I Love you".

Anna Lesko, pe DVD. Inainte de o vacanta de doua saptamani, Anna Lesko (foto) a avut, marti, o dubla lansare: maxi-single-ul "24" si DVD-ul "Anna Lesko Video Collection", o colectie a videoclipurilor lansate de cantareata de-a lungul carierei sale, printre care: "Ard in flacari", "Anichyka Maya" sau "inseparabili".

DVD-ul mai contine cateva interviuri cu colaboratori ai Annei Lesko, printre care compozitorul Gabi Huiban si creatorul Catalin Botezatu. Totodata, Anna Lesko promite o surpriza pe acest DVD, unde povesteste "lucruri nestiute de nimeni". Cantareata a primit, din partea casei de discuri Nova Music, Discul de Aur pentru albumul "Ispita".

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu se muta impreuna. VJ-ul MTV Diana Munteanu si iubitul sau, fotbalistul Claudiu Niculescu, au decis sa se mute impreuna. Cei doi formeaza un cuplu de mai mult timp, dar nici Diana si nici fotbalistul nu au dat prea multe amanunte despre relatia lor.

Motivul care i-a determinat pe cei doi sa nu comenteze povestea de dragoste a fost procesul in care sunt implicati fotbalistul si fosta sa sotie, Lidia. Aceasta pretinde jumatate din veniturile lui Claudiu Niculescu, pentru intretinerea celor doi copii, Rebecca si Alexandru.

Spears, la dezintoxicare. Britney Spears s-a internat marti, la o clinica de dezintoxicare, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani.
Conform declaratiilor purtatorului de cuvant, Britney s-a internat de buna voie la centrul de tratament "California’s Promises Malibu", care se afla in vecinatatea locuintei pe care cantareata a impartit-o cu fostul sau sot, Kevin Federline. Dupa precedenta "vizita" la o clinica din Antigua, unde a stat doar 24 de ore, vedeta s-a ras in cap, socand o lume intreaga.