Star flash: Ahtiati dupa media

Star flash: Ahtiati dupa media

Paris Hilton la Balul din Viena.

Balul Operei de la Viena o are ca invitata in acest an pe Paris Hilton. Anuntul a fost facut de miliardarul Richard Lugner. Atat Richard, cat si Paris sunt considerati de presa austriaca "ahtiati dupa prezenta in media".

Aceiasi reprezentanti ai presei austriece noteaza cu ironie faptul ca decizia lui Lugner de a o chema pe mostenitoarea Hilton la Bal este "o urmare fireasca, tinand cont ca, anul trecut, invitata de onoare a fost Carmen Electra".

Balul Operei este unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa si reuneste in fiecare an invitati de marca din sfera economica, culturala si politica. Nume celebre ca Sophia Loren, Sarah Ferguson sau Ivana Trump au raspuns de-a lungul timpului invitatiei la Bal.   "We love you, Michael!". Michael Jackson si-a gasit clientii care sa-i cumpere resedinta Neverland. Ramane doar ca acestia sa fie de acord. David si Victoria Beckham sunt cei carora "regele muzicii pop" ar dori sa le vanda fosta sa locuinta, contra sumei de 15 milioane de dolari, afirma ziarul britanic "The Sun".

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare insa ca sotii Beckham nu sunt incantati de acest "chilipir", deoarece resedinta se afla prea departe de Los Angeles. Proprietatea nu a mai fost locuita de 18 luni, de cand Michael a parasit Statele Unite.

Cantaretul ar fi desemnat un agent imobiliar care sa se ocupe de vanzarea imensei proprietati, gandindu-se ca in felul acesta si-ar putea echilibra situatia financiara.

Laibach vine In Romania. Trupa slovena va sustine primul concert in tara noastra, la Sala Agronomia, pe data de 15 februarie 2007, in cadrul unui turneu de promovare a celui mai recent album, intitulat "Volk". In deschiderea concertului, organizat de One Event&Loivada, va canta trupa Matze. 

Trupa Laibach a luat fiinta in anul 1980, la Trbovlje, localitate miniera, cunoscuta pentru activismul politic. Denumirea formatiei, Laibach, este traducerea in germana a numelui localitatii Ljubljana, dar aceasta este singura legatura a trupei cu Germania.

Provenind dintr-o zona agitata din punct de vedere politic si social, baietii de la Laibach au incercat sa mentina renumele acesteia si nu au ezitat sa provoace guvernul iugoslav cu orice ocazie.

Aceasta intentie a foat evidenta chiar la prima lor iesire pe scena, in septembrie 1980, cu o reprezentatie intitulata "Red Districts". In anul 1981, statul a incercat sa-i impiedice pe membrii trupei sa mai apara pe scena.

Acest lucru nu i-a oprit pe muzicieni sa organizeze o expozitie la Centrul Cultural Studentesc din Belgrad, cu picturi, lucrari grafice, articole si o reprezentare a muzicii semnata Laibach.

Trupa va veni in Romania direct de la Sofia, unde are programat un concert, pe 14 februarie, la Sala "Hristo Botev". Peste 1.500 de bilete sunt puse deja in vanzare de la jumatatea lunii decembrie, la pretul de 60 de lei.