SĂPTĂMÂNA ANIVERSĂRILOR. Mihai Răzvan Ungureanu împlineşte 44 de ani

SĂPTĂMÂNA ANIVERSĂRILOR. Mihai Răzvan Ungureanu împlineşte 44 de ani

Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. Preşedintele Forţei Civice împlineşte 44 de ani.

Mihai-Răzvan Ungureanu s-a născut pe 22 septembrie  1968 la Iaşi. Acesta a deţinut mai multe funcţii de-a lungul carierei sale. A fost, pe rând, profesor universitar, secretar de stat la Afacerile Externe, ministru de Externe între anii 2004-2007, director al Serviciului de Informaţii Externe şi premier al României. Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu şi-a serbat, ieri, ziua de nastere. Liderul USL a împlinit 53 de ani. "Nu am obiceiul de a face ceva cu totul special, de ziua mea. Încerc întotdeauna să fie o zi ca fiecare alta. Vremurile pe care le trăim, le trăiesc ca cei mai mulţi dintre români, cu frustrările, cu aşteptările, cu speranţele pe care cei mai mulţi dintre noi le au. Nu cred că pot fi scos din medie, în privinţa asta", a declarat, ieri, Crin Antonescu

Spre deosebire de colegul său de Alianţă, Victor Ponta, care a avut şi el aniversarea zilei de naştere, joi, şi-a dorit să mai fie încă zece ani premier. Cel puţin asta a reieşit din declaraţiile sale de la Guvern. "Ne vedem la 50 de ani tot în acest birou", le-a spus el ziariştilor acreditaţi la Guvern. CITIŢI ŞI:
  • Victor Ponta îşi aniversează ziua de naştere. VEZI ce cadou i-a făcut Daciana Sârbu

Cei trei politicieni s-au născut în aceeaşi săptămână, dar nu şi în aceeaşi zodie. Dacă liderii USL sunt născuţi sub semnul Fecioarei, Mihai Răzvan Ungureanu este Balanţă, astăzi fiind prima zi a acestei zodii. 

Ne puteți urmări și pe Google News