Evenimentul Zilei > Actualitate > Sportul românesc, în DOLIU. Unul dintre cei mai buni hocheişti din ţară S-A SINUCIS
Sportul românesc, în DOLIU. Unul dintre cei mai buni hocheişti din ţară S-A SINUCIS

Sportul românesc, în DOLIU. Unul dintre cei mai buni hocheişti din ţară S-A SINUCIS

Endre Kosa, fost internațional român și jucător al echipei de hochei Sport Club Miercurea Ciuc, a trecut, ieri seară, în neființă la vârsta de 40 de ani, după ce s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje din Miercurea Ciuc, conform www.szekelyhon.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Harghita, Filiptol Gheorghe, a declarat pentru sursa citată că din primele expertive ar putea fi vorba despre o sinucidere. „La faţa locului, după primele verificări, poliţiştii au stabilit că este vorba de un localnic, în vârstă de 40 de ani şi că nu există date şi indici, din care să rezulte comiterea unei fapte cu violenţă”, a afirmat Filip.

„A impresionat mereu prin atitudine şi devotament. Odihnească-se în pace”, au scris oficialii clubului SC Miercurea Ciuc.

Surse din anturajul sportivului au declarat că acesta ar fi suferit o depresie, după ce a încetat să mai joace hochei. Endre Kosa a fost de nouă ori campion al României cu Sport Club Miercurea Ciuc şi a câştigat o dată Liga Mol cu formaţia harghiteană. Kosa era căsătorit şi avea doi copii.