Piesa de teatru cu păpuşi "Uriaşul cel bun şi prietenos" poate fi văzută de cei mici astăzi, de la ora 10.00, la teatrul de profil Ţăndărică.
Biletul costă 10,5 lei pentru copii şi 12,5 lei pentru adulţi şi, pentru excursiile organizate cu toată clasa sau grupa, un bilet costă 8 lei.
Piesa, o adaptare după îndrăgitul autor britanic de poveşti pentru copii Roald Dahl, spune povestea unei fetiţe, Sophie, care locuieşte la un orfelinat.
Ea descoperă că uriaşii există cu adevărat şi îl şi cunoaşte pe unul dintre ei: uriaşul cel bun şi prietenos, pe scurt UPB.
Împreună au parte de aventuri minunate şi luptă din răsputeri cu cei care ameninţă să distrugă specia umană, uriaşii cei răi.
UBP deţine secretul viselor bune, pe care le împrăştie în camerele copiilor cuminţi. Spectacolul le este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani.
Păcală, faţă cu prostia
La Teatrul Excelsior, tot astăzi, de la ora 10.00, are loc show-ul "Snoave cu măşti", o punere în scenă de Ion Lucian.
Personajul principal este faimosul Păcală, care intră în conflict cu lenea, prostia, necinstea şi lăcomia. Piesa a ajuns în SUA, Canada, Cuba, Franţa şi Japonia. Un bilet costă 10,5 lei.