Soţul fostului ministru Mariana Câmpeanu deţine un permis auto reînnoit. Este declarat invalid de gradul I

Soţul fostului ministru Mariana Câmpeanu deţine un permis auto reînnoit. Este declarat invalid de gradul I

Soţul fostului ministru al Muncii și Protecţiei Sociale, Mariana Câmpeanu, şi-a reînnoit permisul de conducere în 2001, deşi în acte este declarat invalid de gradul I. Medicul de caz al lui Iulian Câmpeanu susţine că acesta nu are cum să conducă o maşină.

La şase ani după ce Casa de Pensii Ilfov i-a acordat pensie şi indemnizaţie pentru îngrijire, în valoare de peste 1.500 de lei pe lună, Iulian Câmpeanu şi-a reînnoit permisul auto. Soţul fostului ministru nu avea niciuun motiv să facăa cest lucru, deoarece îna cte figurează ca grav bolnav, iar din cauza bolii nu poate conduce un autoturism. " Discuție reporter – Barbu Cerbulescu, medic primar de expertiză medicală, medicul de caz al lui Iulian Câmpeanu O persoană cu aceste diagnostice poate să conducă maşina? Nu. Nici nu am auzit că ar fi condus. Dar are voie? Nu că nu are voie. Nu cred că poate. Mai ales dacă are și fuga din asta de realitate și pierderi din astea în timp şi spațiu. Nu are cum să conducă." La gradul de invaliditate al domniei sale, credeţi că avea nevoie de un însoţitor permanet? Da. Şi de ce nu a avut? Însoțitor nu înseamnă cineva să-l țină în lesă. Nu-i nevoie să stai lângă el tot timpul, dar trebuie să ai grijă să nu-l pierzi din ochi, conform Digi 24. Soţul Marianei Câmpeanu are permis de 33 de ani, timp în care a fost implicat în diferite accidente de circulaţie. Numai în ultimii ani, de când este şi declarat invalid de gradul I, a a provocat două accidente şi a fost şi amendat de două ori. În martie 2007, soţul fostului ministru al Muncii a staţionat într-un loc nepermis. Trei luni mai târziu, provoacă un accident. Repetă greşeala şi în 2010. În martie 2012 primeşte altă amendă pentru că staţionează cu maşina într-un loc nepermis. "Sotul meu este o persoana care sufera de niste afectiuni foarte grave, afectiuni care evolueaza in timp si ma gandesc cu groaza spre ce se indreapta. Sotul meu a fost timp de 3 ani intr-o lupta pentru viata, pentru ca a avut cancer. A fost operat, a facut chimio-terapie, a facut o enterita radica, din cauza iradierii la care a fost supus si a trebuit sa fie operat din nou, pentru ca altfel ar fi facut ocluzie intestinala.

Stiti ce inseamna o criza de epilepsie, stiti ce inseamna ca un om sa-si piarda cunostinta, sa cada peste aragaz, in fata unei masini, sa aiba Parkinson, sa se uite la tine 5 minute si sa-ti dai seama ca nu este pe lumea asta, ca nu stie unde este, sa ajunga in fata portii si sa spuna ca nu este acolo? Aceste lucruri - este adevarat - nu sunt permanente, pentru ca, daca ar fi permanente, nici nu ar mai fi, daca nu s-ar mai trezi din caderi", a mai afirmat Mariana Campeanu. Potrivit unui articol publicat de Centrul de Investigatii Media, Mariana Campeanu, actualul ministru liberal al Muncii, i-ar fi dat in 2005, in calitate de sefa a Casei de Pensii Ilfov, "in conditii suspecte" sotului sau, Iulian Campeanu, pensie si indemnizatie de insotitor, ca urmare a incadrarii in gradul I de invaliditate.

Potrivit sursei ciate, doar din indemnizatia pentru insotitor  - pe care o primeste odata cu pensia - Iulian Campeanu a incasat, din 2005 si pana in prezent, 54.184 de lei. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Parlamentul European a votat ridicarea vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova
  • Stenograme: PNL trebuie să devină LIDERUL Opoziţiei
  • Directorul SRI, George Maior: "Corupţia este o ameninţare la adresa securităţii naţionale. Anul trecut am transmis peste 1.000 de informări către DNA

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • România este în pragul unei EPIDEMII GRAVE. Infecţiile au EXPLODAT în ultima perioadă
  • Un BMW Z4 condus de o BLONDĂ BEATĂ, fotomodel celebru, a făcut prăpăd în centrul Clujului | GALERIE FOTO
  • TOP 15 Cele mai scumpe substanţe din lume. Aurul este pe ultima poziţie | GALERIE FOTO