Evenimentul Zilei > Actualitate > S.O.S pe eticheta unei rochii: FORŢAT să lucrez până la epuizare | GALERIE FOTO
S.O.S pe eticheta unei rochii: FORŢAT să lucrez până la epuizare | GALERIE FOTO

S.O.S pe eticheta unei rochii: FORŢAT să lucrez până la epuizare | GALERIE FOTO

Lanţul de magazine Primark a anunţat că va demara o serie de investigaţii, după ce o clientă a reclamat că a descoperit pe una din etichetele rochiei cumpărată din acest magazin, un mesaj disperat care reclamă exploatarea.

Potrivit The Independent, citat de Agerpres, Rebecca Gallagher, în vârstă de 25 de ani, susţine că o rochie de 10 lire pe care a cumpărat-o dintr-un magazin Primark din Swansea conţinea o etichetă pe care se putea citi mesajul: "Forţat să lucrez ore epuizante". 

Tânăra a explicat că mesajul era scris pe una dintre etichetele care indicau adresele Primark din Spania şi Irlanda, împreună cu instrucţiunile de spălare. 

Clienta susţine că a încercat să sune la Primark, însă "a fost pusă să aştepte timp de 15 minute, după care i s-a închis".

"Am fi recunoscători dacă clienta ne-ar trimite rochia, pentru a putea investiga modul în care a fost ataşată eticheta suplimentară şi dacă există probleme pe care trebuie să le analizăm", a declarat un purtător de cuvânt al Primark. 

Potrivit Daily Star, acesta nu este singurul caz de acest fel, în cazul lanţului de magazine Primark. Rebecca Jones, de 21 de ani, a găsit pe una din etichetele rocheiei pe care o cumpărase mesajul  found a label sewn into a blue polka-dot top reading "Condiţii degradante în fabrică".