Sorana, eliminată de la Australian Open

Sorana, eliminată de la Australian Open

Visul numit Australian Open s-a încheiat pentru Sorana Cîrstea. Românca a fost eliminată în turul trei.

Sorana Cîrstea, locul 59 WTA, a pus capăt aventurii la Australian Open. Sorana a ratat în această dimineaţă calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Jucătoarea noastră a pierdut la italianca Sara Errani, locul 48 WTA, în trei seturi, 7-6, 0-6, 2-6.

Meciul a durat două ore şi jumătate. Sorana Cîrstea a fost ultimul sportiv român prezent pe tabloul de simplu la Australian Open.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin performanţa de la Australian Open, prezenţa în turul trei, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec în valoare de 54.625 de dolari australieni (aproximativ 44.000 de euro) şi 100 de puncte WTA. Ieri, tot în turul trei, Românca Monica Niculescu nu a reuşit minunea în duelul cu cea mai bună jucătoare a lumii. Daneza Caroline Wozniacki s-a impus cu un dublu 6-2, în ciuda unui joc defensiv bun făcut de jucătoarea din Slatina. Perechea Monica Niculescu/Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Învingătoare la Hobart, Monica şi Irina au continuat seria rezultatelor excelente şi la Melbourne unde au obţinut calificarea în optimi.

Tandemul Monica Niculescu/Irina Begu va juca împotriva rusoaicelor Nadia Petrova/Maria Kirilenko.

La masculin, cuplul Victor Hănescu/Olivier Rochus (România/Belgia) a fost învins, cu 4-6, 4-6, de Ricardo Mello/Joao Souza.

Cei doi brazilieni vor fi adversarii din optimile de finală ai perechii Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia).