Cei doi specialişti sunt de părere că industria sexului va fi domincat de roboţi. Damele de companie de astăzi vor fi înlocuite cu prostituatele-robot, ceea ce ar însemna reducerea cazurilor de trafic de persoane şi a bolilor cu transmitere sexuală, scrie Go4it.

Studiul “Roboţi, bărbaţi şi turism sexual” pune în lumină percepţia autorilor a ce ar putea însemna un bordel în Amsterdam, peste 30 de ani. Sute de roboţi sexuali respectând vestimentaţia specifică, stând la dispoziţia clienţilor gata de a-şi oferi serviciile, de la masaje la relaţii intime. Sau cât de intimă ar putea fi apropierea. Costurile intrării într-un astfel de loc, cu toate serviciile incluse, se vor ridica la aproximatic 10.000 de dolari, estimează autorii, scrie Descoperă

Mai mult, clienţii vor putea alege femeia-robot în funcţie de etnie, vârstă sau chiar limba în care va dori să comunice cu…ea.

„La început o mulţime de oameni va fi rezervată când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat Dr. Ian Pearson.

Te-ar putea interesa și: