Chiar dacă a pierdut Puterea și acum joacă în Opoziție, PSD rămâne cel mai mare partid din țară și se folosește de asta. Inclusiv de resursele pe care le are, chiar dacă unele dintre acestea depășesc granița moralității, ca să nu vorbim despre ilegalitate.

În imaginile alăturate se observă o echipă social-democrată aflată în plină campanie electorală prin satele patriei. Până aici, toate bune și frumoase, doar că este o problemă cu personajul încercuit.

Individul din imagine se numește Cristian Hâncu. Stă cu mâinile în buzunare sau se plimbă ținând o borsetă, în fiecare fotografie părând că supraveghează atent modul în care colegii social-democrați prezintă oferta electorală a PSD-ului.

Dacă vă întrebați cine-i personajul, ei bine aflați că vorbim despre un om important din …aparatul de stat! Cristian Hâncu este în prezent comisar-șef al Comisariatului regional pentru protecția consumatorilor, Regiunea Nord Iași! Cu alte cuvinte, șeful OPC Iași merge prin satele țării în campanie pentru Viorica Dăncilă, liderul PSD!

Nu credem că în fișa postului are trecută și propaganda electorală, însă aceasta este o chestiune pe care doar șeful OPC Iași o poate lămuri/ explica. Altfel, poate că domnul Cristian Hâncu nu a aflat încă, dar este plătit și din banii acelor români care nu sunt nici simpatizanți, nici votanți ai Partidului Social Democrat.