Mai exact, colegul de platou a lui Răzvan Simion a fost luat prin surprindere de iubita acestuia, Gabriela Prisăcariu, când celebrul model s-a prezentat în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” Apariția frumoasei blonde a stârnit reacții controversate deoarece aceasta a îmbrăcat o ie extrem de transparentă care i-a pus în valoare bustul generos. Moderatorul nu s-a putut abține să nu facă un comentariu acid.

În Rubrica de stil, difuzată joi, 25 iunie, la emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”, Gabriela Prisăcariu, viitoarea doamnă Oțil, a făcut furori cu apariția ei provocatoare. Celebrul model a îmbrăcat o ie transparentă care i-a pus în valoare bustul generos. Ceea ce l-a scos din minț pe Dani Oțil este faptul că viitoarea lui soție nu purta sutien.

CITEȘTE ȘI După Răzvan urmează şi Dani? Semnele unei noi despărţiri-bombă în showbiz!

„În afara de asta care e total transparentă și total nepotrivita unei emisiuni de dimineață. Aș întreba ce avem aici, dar mergem un pic mai departe pentru că nu se pot da aceste imagini la televizor. Dar de ce sunteți împotriva mea tot timpul? Toată emisiunea lucrează împotriva mea. E discretă ca glumele mele nesărate, e discretă dar se vede”, a comentat Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu are 26 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele. Tânăra s-a făcut remarcată în  show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu, iar acum este la un pas de a deveni soția unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv.

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisacariu în urmă cu ceva timp, scrie Cancan.