Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au despărţit, potrivit Ring. Prietenii celor doi au mărturisit că mărul discordiei ar fi fost prima soţie a lui Enache, care i-ar fi reproşat acestuia că moderatoarea tv se laudă prea mult cu relaţia pe care cu artistul.
Deşi a divorţat de Croina, Enache nu a putut să stea prea mult timp departe de ea, motiv pentru care se împarte între două case.
Adrian are o fată de 17 ani cu prima soţie şi un băieţel de şapte ani cu Iuliana Marciuc. Cântăreţul le vizitează atât pe Corina, cât şi pe Iuliana.
Astfel, în timp ce îi împărtăşea dragostea prezentatoarei de la TVR 1, Enache îi arăta cât de iubitor e şi fostei soţii.

"Adrian Enache şi Iuliana Marciuc nu mai formează un cuplu, se vorbeşte aiurea. Au un copil împreună, asta e tot ce îi leagă. Degeaba spune ea că le merge bine şi că au o relaţie frumoasă, că nu e chiar aşa. Pe el l-a deranjat de fiecare dată când ea spunea prin presă despre cât de bine se înţeleg sau că îşi beau împreună cafeaua dimineaţa. Dacă l-ar urmări cineva pe Adrian, după câteva zile ar constata că stă mai mult pe la fosta nevastă, foarte rar ajunge pe la Iuliana. Corina, fosta soţie, s-a supărat pe gesturile Iulianei, motiv pentru care a avut o discuţie aprinsă cu Adrian", ne-a povestit sursa noastră.