Evenimentul Zilei > Monden > Șoc în lumea mondenă: Pamela Anderson a făcut-o pentru a cincea oară!
Șoc în lumea mondenă: Pamela Anderson a făcut-o pentru a cincea oară!

Șoc în lumea mondenă: Pamela Anderson a făcut-o pentru a cincea oară!

Faimoasa Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară, în acest week-end, cu Jon Peters, un mogul de la Hollywood în vârstă de 74 de ani

Deși are 52 de ani, spiritul i-a rămas tânăr și neliniștit! Fosta protagonistă a serialului „Baywatch” și Peters s-au căsătorit în urmă cu câteva zile, după doar câteva luni de relație și după ce au mai avut o legătură în urmă cu 30 de ani.

Potrivit The Hollywood Reporter, surse din cercul celor două vedete au spus că „cei doi aparțin unul altuia” și că „trăiesc o mare poveste de dragoste”. Aceeași sursă a mai spus că „Jon a fost tot timpul alături de Pamela. A protejat-o pe ea și pe cei doi băieți ai ei când Pamela a trecut prin situații prea dificile sau fără de speranță.”

Mogulul Jon Peters a spus despre Pamela că „nu și-a atins pe deplin potențialul de artist. Mai are timp până când va străluci cu adevărat. Nu e doar o femeie care arată extraordinar, căci altfel n-aș iubi-o atât de mult. Femei frumoase sunt peste tot, aș fi putut să-mi aleg oricare dintre ele. Dar, de 35 de ani, am dorit-o doar pe Pamela. Mă face să mă simt focos, în sensul bun. Mă inspiră. O protejez și o tratez așa cum merită să fie tratată.

Se spune că, în urmă cu câțiva ani, s-a oferit chiar să-i plătească Pamelei dublul sumei pe care i-l plătea revista Playboy, doar pentru ca aceasta să nu mai pozeze pentru celebra revistă pentru bărbați.

Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, est cel care a produs filme precum „Superman”, „Flashdance” şi „A Star Is Born”. Pe plan personal, si el, la fel ca Pamela, a mai fost căsătorit de patru ori, aceasta fiind a cincea sa căsnicie.

La rândul său, Pamela Anderson a fost căsătorită între anii 1995 şi 1998 cu rockerul Tommy Lee, cu care are doi fii, Brandon, de 23 de ani, și Dylan, de 22 de ani. Starleta canadiană a fost căsătorită şi cu cântăreţul Kid Rock din 2006 până în 2007, dar şi cu jucătorul de poker Rick Salomon, de două ori.