Evenimentul Zilei > Actualitate > Sânmărtean: „Ce, sunt Chivu, ca să mă retrag?”
Sânmărtean: „Ce, sunt Chivu, ca să mă retrag?”

Sânmărtean: „Ce, sunt Chivu, ca să mă retrag?”

Deşi este ocolit mereu la convocări, mijlocaşul nu renunţă la naţională.

Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei de fotbal a României, a explicat, miercuri seară, motivul pentru care nu l-a convocat pe mijlocaşul Lucian Sânmărtean (32 de ani) pentru "dubla" cu Estonia şi Andorra.
"Prefer să aduc la naţională un puşti de perspectivă, ca Maxim, decât pe Sânmărtean", a precizat antrenorul tricolorilor, la Dolce Sport.
"Nu i-am spus niciodată lui Porumboiu să-l pună pe Sânmărtean să se retragă de la naţională. I-am zis: Dacă vrei, spune-le la toţi – deci nu lui Sânmărtean special – să trimită hârtii la FRF că nu mai doresc să vină la naţională. Dacă ei vor asta, n-am ce să fac!", a mai menţionat Piţurcă.
Chiar dacă selecţionerul n-are ochi pentru el, Sânmărtean nu renunţă la naţională. "Nu ştiu de unde a apărut ideea asta. Ce, eu sunt Chivu, ca să mă retrag de la naţională? N-am 100 de selecţii la lot, ca să trimit hârtie la FRF prin care să-mi anunţ retragerea", a declarat mijlocaşul ieri, pentru EVZ.
"E posibil ca domnul Piţurcă să se fi supărat pe mine la meciul cu Belarus, de la Bucureşti. Nu i-am zis atunci, înainte de meci, că mă doare piciorul. Nu doream să se spună că nu vreau să joc şi că mă dau lovit, sau mai ştiu eu ce. Văd că oricum o dai, nu e bine", ne-a mai spus vasluianul.
CITIŢI ŞI:

  • Piţurcă: „Prefer să aduc un puşti ca Maxim, decât pe Sânmărtean”
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: