Smartphone-urile, cadourile preferate de români. Nokia C3- cel mai căutat

Smartphone-urile, cadourile preferate de români. Nokia C3- cel mai căutat

Smartphone-urile sunt cele mai căutate de români în perioada Sărbătorilor pentru o fi oferite cadou de Crăciun, potrivit mobime.ro.

"Oamenii sunt atraşi de telefoanele inteligente, puternic subvenţionate de operatori în combinaţie cu abonamente de voce şi internet. Aceştia preferă să scoată din buzunar mai mulţi bani pe lună, pentru a plăti cât mai puţin pentru un terminal sofisticat", spune Thea Popa, project manager Mobime.ro.

Dintre cele mai căutate telefoane, Nokia C3 se află pe primul loc în topul căutărilor lunii decembrie, în timp ce terminale precum Samsung Galaxy S sau iPhone 4, în ciuda promovării agresive, nu au fost atât de căutate pe site-ul MobiMe.ro. De asemenea, contrar aşteptărilor, telefoanele la preţuri scăzute nu au fost foarte căutate. "Oamenii sunt foarte interesaţi de ofertele şi reducerile pentru telefoanele de ultimă generaţie. Cele ieftine sau chiar gratuite au fost chiar cele mai puţin căutate" adaugă reprezentantul Mobime.ro Topul celor mai căutate telefoane inteligente În topul căutării telefoanelor au fost Nokia C3, Nokia X2, LG Optimus One. Samsung I9000 Galaxy S si Samsung I5500 Galaxy 5 sunt cele mai populare de la acest producător, în timp ce X8 şi X10 au fost vedetele de la Sony Sony Ericsson. În topul rezultatelor comparatorului portalului se poziţionează abonamentul Delfin 8 de la Orange. "De la Vodafone au ieşit în evidenţă abonamentele "Complet 250" şi "Familia 1000". De la Orange s-au remarcat "Delfin 8, 4, sau 10" iar de la Cosmote "Perfect pentru tine" 2600 şi 1300", se menţionează în comunicatul firmei. Conform sursei citate, majoritatea abonamentelor din top 10 au valoare mică, însă cu multe minute în reţea şi naţionale. "Dacă ar fi să facem un top al operatorilor, în urma utilizării comparatorului de către vizitatorii MobiMe.ro putem să vă spunem că Orange a ieşit în top, urmat de Vodafone şi la o distanţă mai mare Cosmote", mai precizează reprezentantul Mobime.

Ne puteți urmări și pe Google News