Evenimentul Zilei > Justitie > Simona Sensual nu vrea nici măcar închisoare cu suspendare. UPDATE: Ea a fost achitată
Simona Sensual nu vrea nici măcar închisoare cu suspendare. UPDATE: Ea a fost achitată

Simona Sensual nu vrea nici măcar închisoare cu suspendare. UPDATE: Ea a fost achitată

Condamnată la trei luni de închisoare cu suspendare, deoarece a condus fără permis, Simona Sensual, pe numele ei real Suhoi, solicită Curţii de Apel Bucureşti o pedeapsă mai blândă, o amendă administrativă. Numai că, Sensual nu a fost prinsă doar o dată fără permis, ci... de nouă ori.

UPDATE: Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis achitarea Simonei Suhoi, pe numele de scenă Sensual, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, fără permis.
Starleta Simona Sensual solicită Curţii de Apel Bucureşti o pedeapsă mai blândă, în dosarul în care este judecată pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deţine permis. Pe numele ei real Simona Suhoi, fotomodelul ar dori o amendă administrativă – nici măcar penală – pentru fapta comisă. Asta în condiţiile în care, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti au condamnat-o, pe fond, la trei luni de închisoare, cu suspendare. Sensual a plâns în faţa judecătorilor şi a declarat că… nu ştia că nu are voie să conducă, dacă are permisul suspendat. A mai invocat o urgenţă medicală, susţinând că doar ce suferise o operaţie estetică, la sâni şi s-a urcat la volan pentru a merge la medic, căci se simţea rău.
Numai că, Simona Sensual nu a fost prinsă o singură dată fără permis de conducere, ci… de nouă ori. Trei dintre dosare sunt încă în diverse stadii de cercetare sau judecare.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: