Silviu Prigoană și-a depus candidatura la Primăria Capitalei

Silviu Prigoană și-a depus candidatura la Primăria Capitalei

Deputatul PDL, Silviu Prigoană, și-a depus, astăzi, candidatura la funcția de primar al Capitalei.

"De abia acum începe greul. Până acum cea fost uşor a trecut, depunerea documentelor. Sper ca bucureştenii să iasă într-un număr cât mai mare la vot. (...) Bucureştiul trebuie să fie o capitală europeană din toate punctele de vedere", adeclarat  Silviu Prigoană.

El a promis că, dacă va ajunge primarul Capitalei, se va îmbrăca în alb, iar printre priorităţile sale a spus că se află problema câinilor comunitari. "Eu sper ca din 10 iunie să fiu îmbrăcat în alb, pentru că am promis că, dacă voi fi primar general, începând din 11 iunie mă voi îmbrăca în alb direct la Măruţă în emisiune", a spus Silviu Prigoană. La rândul său, preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat că PDL vine la Bucureşti cu cea mai bună echipă şi cel mai bun candidat la Primăria Generală, menţionând că democrat-liberalii vor continua toate proiectele pe care le-au avut la Bucureşti."Din 10 iunie vom continua modernizarea acestui oraş, ca să avem un Bucureşti curat, sigur şi un Bucureşti care să ofere o viaţă la preţul corect", a precizat Elena Udrea. CITIȚI ȘI:

  • Silviu Prigoană, cauza lacrimilor Sorinei Plăcintă în Parlament: Culoarea pliciului în campania pentru Primăria Capitalei, motiv de scandal!
  • Culisele bătăliei electorale pentru Bucureşti
  • Prigoană semnează pentru Oprescu dar se votează pe sine
  • Harta celor mai încinse meciuri uninominale de la localele din vară
  • Silviu Prigoană vrea să reconstruiască bisericile demolate de comuniști
  • Udrea: Prigoană şi-a pus viaţa personală pe tapet. Asta a plăcut unei largi părţi a electoratului
  • Prigoană pune pliciul pe Oprescu

Ne puteți urmări și pe Google News