Evenimentul Zilei > Actualitate > Silvian Ionescu: Ponta este un măgar! Nu m-a demis el, am demisionat eu. VEZI ce spune Ponta
Silvian Ionescu: Ponta este un măgar! Nu m-a demis el, am demisionat eu.  VEZI ce spune Ponta

Silvian Ionescu: Ponta este un măgar! Nu m-a demis el, am demisionat eu. VEZI ce spune Ponta

Fostul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, Silvian Ionescu, a denunţat "măgăria" făcută de premierul Victor Ponta, care a comunicat că l-a eliberat din funcţie, democrat-liberalul susținând că şi-a depus demisia la Registratura Guvernului în urmă cu opt zile.

UPDATE. Premierul Victor Ponta nu i-a dat replica fostului comisar general al Gărzii de Mediu, Silvian Ionescu, pentru că " un prim-ministru nu răspunde atunci când este jignit", dar a confirmat că acesta a demisionat de la conducerea instituţiei.
"Ponta este un măgar! A făcut astăzi o mare măgărie când a anunţat că m-a demis. Nu m-a demis el azi, mi-am dat demisia în urmă cu opt zile şi am număr de înregistrare cu care pot să demonstrez acest lucru. Să-i fie ruşine! O mare măgărie a făcut!", a declarat, pentru Mediafax, democrat-liberalul Silvian Ionescu, fostul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu.
Ionescu a precizat că şi-a depus demisia la Registratura Guvernului şi la Cabinetul ministrului Mediului, Rovana Plumb.
"Bogdan Daniel-Marius, comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu, va exercita atribuţiile comisarului general, cu rang de secretar de stat, până la numirea conducătorului instituţiei", a anunţat, astăzi, Guvernul.
Silvian Ionescu a fost numit în funcţie în ianuarie 2009. El a mai ocupat această funcţie din aprilie 2005 până în aprilie 2007, când a fost şef al Gărzii de Mediu, cu rang de secretar de stat în Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor condus de colega sa de partid, Sulfina Barbu (PDL).