Evenimentul Zilei > Justitie > Sile Cămătaru, interlopul care îşi coordona afacerile din puşcărie, va fi eliberat condiţionat
Sile Cămătaru, interlopul care îşi coordona afacerile din puşcărie, va fi eliberat condiţionat

Sile Cămătaru, interlopul care îşi coordona afacerile din puşcărie, va fi eliberat condiţionat

Tribunalul Bucureşti a decis ca Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, să fie eliberat condiţionat.

Cunoscutul interlop Sile Cămătaru, pe numele său real Vasile Balint, urmează a fi pus în libertate, condiţionat, după o decizie definitivă a Tribunalului Bucureşti. Astfel, a fost admis recursul înaintat de Sile Cămătaru, în contextul în care Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea de eliberare condiţionată.
Este a doua cerere de eliberare condiţionată depusă, în ultimele săptămâni, de Vasile Balint. Iniţial, eliberarea condiţionată a fost admisă de Judecătoria Sectorului 4, dar respinsă de Tribunal. Între timp, Sile Cămătaru a făcut mai multe acţiuni filantropice, sponsorizând balul bobocilor de la Liceul de Muzică Dinu Lipatti.
Eliberarea are loc în contextul în care Poliţia Capitalei i-a deschis, săptămâna trecută, un nou dosar penal, pe motiv că el coordona, din penitenciar, activitatea infracţională a clanului: cămătărie, şantaj, proxenetism, evaziune fiscală. În celula lui Sile Cămătaru au fost descoperite mai multe telefoane mobile şi cartele SIM, pe care acesta le deţinea ilegal şi pe care le folosea pentru a ţine legătura cu membrii clanului, aflaţi în libertate. 
Vom reveni cu amănunte.
CITIŢI ŞI:

  • Sile Cămătaru, radiografia unui şef de clan
  • Cămătaru lua "TVA" şi livra droguri la Jilava
  • O veste care a dat fiori. Sile Cămătaru a visat la întregirea clanului. Portret de interlop audiat în Parlamentul României
  • Percheziţii la gruparea lui Sile Camataru. Interlopul îi coordona din puşcărie
  • Sile Cămătaru speră să obţină eliberarea condiţionată sponsorizând baluri ale bobocilor
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News