Interlopul a fost adus în ţară, în această noapte, după ce a petrecut două luni în arest în Germania. În prezent el se află în arestul Poliţiei Capitalei.
Sile Cămătaru mai are de executat cinci ani şi jumătate din condamnarea primită pentru infracţiunile de crimă organizată, acte de cămătărie şi proxenetism.
La mijlocul lunii mai, cu câteva zile înainte de a afla decizia definitivă a instanţei în procesul în care era judecat alături de fratele său, Nuţu, Sile Cămătaru a fugit în Germania.
Pe numele său a fost emis un mandat internaţional de arestare şi a fost prins de autorităţile din Germania, în urma unui filtru organizat pe autostrada Passau – Frankurt. Sile se afla la volanul unei maşini cu număr de Frankfurt, împreună cu doi bărbaţi şi o femeie.
Pe 11 mai, Nuţu şi Sile Cămătaru au fost condamnaţi de Curtea Supremă, printr-o decizie definitivă, la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare, judecătorii menţinând, în cazul celor doi, sentinţa din faza inferioară a procesului.
În cazul lui Sile, magistraţii au dedus din pedeapsă o perioadă de aproximativ şapte ani şi jumătate, acestuia rămânându-i astfel de executat doar cinci ani şi jumătate.
CITIŢI ŞI:

  • CĂMĂTARII, din nou în cătuşe. Sile, prins în Germania. Nuţu, încercuit
  • NUŢU CĂMĂTARU S-A PREDAT la Poliţia Capitalei. Sile Cămătaru, prins când mergea să-şi ia banii de la "subordonaţii" din Germania
  • NUŢU CĂMĂTARU. "Sunt aici din cauza soţiei lui Tatulici"
  • Sile Cămătaru, radiografia unui şef de clan