Şi 3 numere îţi aduc bani la Loto 6/49

Şi 3 numere îţi aduc bani la Loto 6/49

Cei care ghicesc trei din cele şase numere extrase începând de duminică au parte de un câştig de 4,5 lei.

Veste bună pentru cei care joacă la Loto 6/49. Începând cu extragerea de duminică, 2 mai, persoanele care ghicesc trei numere din cele şase extrase au parte de un câştig de 4,5 lei. Anunţul a fost făcut ieri de Loteria Română. „Cu 3 numere câştigătoare, jucătorii la Loto 6/49 pot opta pentru ridicarea premiului în bani sau pentru a-şi încerca încă o dată norocul cu o nouă varianta de joc”, se arată în comunicatul companiei.

Introducerea celei de-a patra categorii de câştiguri la acest joc a fost anunţată iniţial de Loteria Română în toamna anului trecut. La acea dată, oficialii luau în calcul o scumpire a variantei simple, dar şi premii mai mari pentru această categorie.

Preţul nu se modifică

Ne puteți urmări și pe Google News

Preţul variantei simple rămâne la valoarea actuală de 4,4 lei. În ceea ce priveşte câştigul la Categoria a IV-a, directorul general al Loteriei Române, Gheorghe Benea, declara în luna februarie, pentru EVZ, că acesta va fi de minimum 14,4 lei.

„Avem în plan să stabilim un câştig minim la 4,4 lei, cât este o variantă, plus 10 lei. Potul poate fi însă mai mare, în funcţie de suma colectată şi de numărul de câştigători”, spunea atunci Benea, într-un interviu acordat EVZ.

Report de aproximativ 1,7 milioane de euro

Marele premiu la Loto 6/49 nu a mai fost câştigat din 7 martie, atunci când 15 persoane din Târgovişte au ghicit cele şase numere extrase, ceea ce le-a adus un câştig de 7,15 milioane de lei. La extragerea de joi, 29 aprilie, Loteria Română estimează fondul de câştiguri la 7,3 milioane lei (circa 1,7 milioane de euro).

Potul cel mare a mai fost câştigat la începutul anului. În 2009 au existat doar două câştiguri la Categoria I a acestui joc. Cel mai mare premiu din istoria Loteriei la 6/49 a fost de 46,9 milioane lei, în ianuarie 2008.