Sexy jurnalista Ioana Popescu, Sânzi, Columbeanu și Nicușor Dan, adversarii lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei

Sexy jurnalista Ioana Popescu, Sânzi, Columbeanu și Nicușor Dan, adversarii lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei

Jurnalista care pozează în ipostaze sexy și este cunoscută ca devoratoare de fotbaliști a anunțat că va candida pentru postul de primar general al Capitalei. Pe lista candidaților, care îi vor convinge pe bucureșteni să îi voteze pentru un mandat de edil-șef de patru ani, mai sunt: omul de afaceri Irinel Columbeanu, Sânzâiana Buruiană, președintele Asociației ”Salvați Bucureștiul”, Nicușor Dan, și Sorin Oprescu.

Jurnalista este de părere că nu există o persoană mai potrivită ca ea pentru postul de la Primărie. Înarmată cu răbdare, ”devoratoarea de bărbaţi” vrea cu orice preţ să fie primăriţă. ”M-am hotărât să candidez la Primăria Capitalei, având în vedere că nu cred că dintre toţi candidaţii ar exista altcineva care să cunoască problemele bucureştenilor, aşa cum le cunosc eu, de 33 de ani!” a confirmat Ioana Popescu, pentru STL. Buruiană: ”Vreau să-l concurez pe Columbeanu, că am şanse mai mari decât el” Un alt personaj monden care a anunțat că își va depune candidatura este Sânziana Buruiană, preşedinta Partidului Fotomodelelor, a anunţat că vrea să candideze la Primăria Capitalei împotriva lui Irinel Columbeanu. ”Vreau să-l concurez pe Columbeanu, că am şanse mai mari decât el. Am atu-uri mai importante. În plus, mă susţin cele 100 de fete din Partidul Fotomodelelor”, a mai spus Sânzâiană pentru expres-press.ro. Atunci când vine vorba despre un model feminin în politică, Sânziana Buruiană a spus că o preferă pe Elena Udrea. Și Irinel Columbeanu şi-a exprimat dorinţa de a candida la Primăria Capitalei la începutul acestei săptămâni. ”Îndrăznesc să vă captez atenţia pentru câteva minute, mizând nu pe vreo curiozitate mondenă, ci numai şi numai pe înţelepciunea dumneavoastră. Fără afiliere la vreuna dintre formaţiunile politice ale ţării noastre, fără vreun suport favorizant din partea niciunui trust media, şi fără niciun fel de obligaţie faţă de un grup prezent sau viitor de interese private, ca cimplu cetăţean al Bucureştiului, fără întrerupere în ultimii 52 de ani, am curajul de a mă înscrie în competiţia de a obţine din partea dumneavoastră încrederea viitorului primar al Capitalei în următorii patru ani. Numai aşa îmi pot permite să am îndrăzneala ca indiferent de vârstă pe care o aveţi să aveţi înţelpeciunea şi să faceţi un minim efort civic, alegând ca probabil într-o zi liberă a acestui an să mergeţi la vot şi să votaţi numai cum vă va dicta atunci conştiinţa, dar altceva decât acelaşi trecut fardat”. Mesajul, în care omul de afaceri își anunță candidatura, se regăsește într-un filmuleț postat pe youtube.com. CITIŢI ŞI:

  • Sânziana Buruiană, preşedinta Partidului Fotomodelelor, candidează împotriva lui Irinel Columbeanu la Primăria Capitalei
  • Irinel: "Napoleon este modelul meu politic". Al tău care este?
  • Irinel Columbeanu: "Voi avea o campanie cu cheltuieli minime şi rezultate maxime!"