Evenimentul Zilei > Actualitate > Sexy? Această femeie este una dintre MARII INAMICI ai românilor din străinătate
Sexy? Această femeie este una dintre MARII INAMICI ai românilor din străinătate

Sexy? Această femeie este una dintre MARII INAMICI ai românilor din străinătate

Tânăra fermecătoare din imagine este managerul de evenimente al partidului naționalist UKIP, precum și asistenta personală a liderului UKIP, Nigel Farange, unul dintre politicienii britanici cei mai activi în ceea ce privește campaniile împotriva imigranților români.

Potrivit Daily Mail, Lizzy are 27 de ani, locuiește la Londra și a studiat în East Sussex. În profilul său de pe Twitter, tânăra se laudă cu pozițiile de top deținute în cadrul partidului UKIP, recunoscut pentru vederile sale ultranaționaliste și adversitățile la adresa imigranților, în special a celor români.

De altfel, UKIP este cunoscut sub numele de partidul anti-imigranți, iar campania sa pentru alegerile europarlamentare se axează tocmai pe ideea că Marea Britanie trebuie să spună stop imigrației din Estul Europei.

În ultimul an, politicianul extremist Nigel Farange a avut numeroase ieșiri violente la adresa românilor, pe care i-a acuzat că vor să invadeze Marea Britanie și că se fac vinovați de majoritatea infracțiunilor comise de către imigranți.