Femeile din regiunile rurale par a fi cele mai pasionale locuitoare din Regatul Unit. Întrebate dacă s-ar culca cu un bărbat de la prima întâlnire, 65% dintre participantele la sondaj au răspuns afirmativ. Studiul arată că fetele de la ţară se bucură mai mult de dragoste decât mult mai stresatele lor surori de la oraş, care au spus „DA!“ într-o proporţie mai mică.

Site-ul – numit sugestiv Country sidelove.co.uk – afişează şi un clasament al „accesibilităţii“ provincialelor, alături de o hartă. Astfel, pe primele locuri în top se înscriu locuitoarele zonelor rurale din Denver, Cronwall sau Somerset. Acestea se lasă cel mai uşor pradă dorinţelor sexuale dacă există suficientă „chimie“ între ele şi partener.

Nimic surprinzător

Un purtător de cuvânt al site-ului a declarat că se aştepta la această proporţie de „accesibilitate“. „Nu suntem surprinşi de această descoperire. Combinaţia de aer proaspăt, muzică bună şi privelişti naturale spectaculoase le dă fetelor de la ţară foarte multă poftă de viaţă… Şi de bărbaţi!“, a precizat el.

În zonele urbane, lucrurile stau puţin diferit. De exemplu, numai 40% dintre femeile intervievate în Nottingham s-ar aventura de la prima întâlnire. „În Londra, lucrurile stau încă şi mai rău pentru bărbaţi: numai una din trei femei «ar cădea pe spate» la începutul unei relaţii“, scrie Countrysidelove.

Ca o altă replică pentru orăşence, „fetele de la ţară ştiu că pasiunea şi sexul merg mânâ în mână, în viaţa de zi cu zi. Ele lucrează mult mai puţin şi se oxigenează mult mai mult ca orăşencele. Şi au mai mult timp la dispoziţie să-şi facă bărbaţii fericiţi“, concluzionează creatorii site-ului britanic.