Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cum comentați revenirea lui Ion Cristoiu la „Evenimentul zilei”?
Cum comentați revenirea lui Ion Cristoiu la „Evenimentul zilei”?

Cum comentați revenirea lui Ion Cristoiu la „Evenimentul zilei”?

Ion Cristoiu, se întoarce la ziarul care a fost cel mai mare succes de presă de după 1990.

Anunțul revenirii ziaristului la "Evenimentul zilei" a stârnite reacții ample între cititorii noștri:
Ion Cristoiu este un personaj deosebit in amalgamul de jurnalisti din peisajul mioritic. Cu opiniile lui si cu nelipsita vesta de piele s-a remarcat dintotdeauna in mass-media.Succes la ziar. Are o emisiune buna si la B1 alaturi de noul lui coleg mai tanar!

"Ion Cristoiu rămâne unul ditre cei mai mari ziariști ai epocii post decembriste. Țin minte că-i savuram editorialele din EVZ și mă șoca de fiecare dată cu logica imbatabilă cu care intuia viitoarele acțiuni politice. Analizele sale pertinente ne făceau să învățăm să privim altfel noua lume ce se crea în fața noastră. Am să cumpar din nou Evenimentul Zilei…"

"BRAVO dle Cristoiu! Succes în continuare, fiți obiectiv și drept."

"O revenire necesară și binevenită. Cel mai important ziar românesc își va consolida poziția și forumiștii vor fi mai interesați de consistența și importanța subiectelor Ziaristului I. Cristoiu. Acum 20 ani stăteam la coadă și cumpăram ziarul meu preferat care apărea chiar și în doua ediții, matinală și de după-amiază . Pe atunci ziarele erau cu mult mai credibile și constituiau cea mai importantă sursă de informare a românilor , înaintea televiziunilor. Îl așteptam cu drag pe un Ziarist adevarat."
Ion Cristoiu se întoarce după 15 ani
La aproape 20 de ani de la lansarea celebrei „Buline roșii”, maestrul Ion Cristoiu va reveni în redacția pe care el a creat-o și care a consacrat generații întreagi de ziariști. Fanii marelui gazetar îi vor putea citi editorialele, cât de curând, în cotidianul nostru. Cu timpul, implicarea sa în politica editorială a ziarului creat de el, acum două decenii, va spori. Întoarcerea lui Ion Cristoiu în redacția EVZ  coincide cu aniversarea, la vară, a 20 de ani de la lansarea publicației.

Maestrul a părăsit redacția, acum 15 ani, în februarie 1997. În acest interval a avut și două procese cu EVZ din cauza folosirii, fără încuviințarea lui, a numelui său în caseta tehnică a ziarului.  

Primul număr din Evenimentul zilei a apărut pe 22 iunie 1992, producând o revoluție pe piața cotidienelor, ajungând la fabulosul tiraj, pentru România, de aproape un milion de exemplare zilnic.

Ultima oară când ziarul nostru a apărut pe copertă cu „Bulina roșie” a fost pe 19 iunie 2005, într-o zi de duminica. Astăzi, Ion Cristoiu a vizitat redacția pe care a părăsit-o în februarie 1997.

Bine te-ai întors acasă, Maestre!