Senegal s-a făcut de râs, dar Traore nu se dă dus

Senegal s-a făcut de râs, dar Traore nu se dă dus

Naţionala de fotbal a Zambiei s-a calificat în "sferturile" Cupei Africii pe Naţiuni 2012 din postura de câştigătoare a Grupei A.

Duminică seară, echipa pregătită de francezul Herve Renard a învins cu 1-0 Guineea Ecuatorială (una dintre gazdele întrecerii) şi, cu 7 puncte acumulate, a terminat pe primul loc în clasament.

Învinşii zambienilor au acces şi ei în faza următoare, clasându-se pe poziţia secundă, cu 6 puncte.

În celălalt meci din Grupa A, Libia a câştigat cu 2-1 în faţa Senegalului şi a terminat pe locul trei, cu 4 puncte, în timp ce "Leii din Teranga" au părăsit ruşinos competiţia, fără niciun punct acumulat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deşi parcursul Senegalului la această întrecere a fost un dezastru, selecţionerul Amara Traore - 46 de ani, fost component al reprezentativei "Leilor", care a ajuns în "sferturile" Mondialului din 2002, nici nu vrea să audă de o demisie de onoare.

"Am jucat bine în toate meciurile, dar am păcătuit la finalizare. Am avut şi mult ghinon. Nu voi demisiona! Am început o muncă acum doi ani şi n-am de gând să renunţ acum. Echipa e tânără şi are viitor. Performanţa nu vine peste noapte", se ţine băţos Traore.