"În calitate de parlamentar al PNL, de reprezentant al cetăţenilor din colegiul 1 (colegiul 1 Senat Bistriţa-Năsăud – n.r.), nu pot să nu constat şi automat să subliniez deficitul de încredere publică pe care la ora aceasta ministrul de Interne, colegul meu, domnul Stroe îl înregistrează. Mergând mai departe cu consecinţele, pot să spun că aceasta automat duce la o decredibilizare a demersului managerial, administrativ în Ministerul de Interne şi automat duce la o lipsă de credibilitate la nivelul Guvernului României. De aici, de la Bistriţa, ascultând cetăţenii pe care îi reprezentăm, alături de toţi colegii mei liberali, consider că se impune o reaşezare la nivelul Ministerului de Interne. (…) Îmi închipui că Ministerul de Interne ar putea funcţiona şi fără domnul Stroe, aşa cum cred că şi Guvernul României ar putea funcţiona fără domnul Stroe", a afirmat Dorin Dobra, citat de Agerpres.

Dorin Dobra a mai spus că ministrul de Interne nu mai are credibilitate.

"Nu e în căderea mea să aştept nimic de la ministrul Stroe. (…) Nu-i cer eu de la Bistriţa demisia, nu e în căderea mea. Eu constat aici, lângă mine, lipsa de credibilitate, umbra de credibilitate în care ministrul a intrat şi spun că la nivelul unui minister ca cel de Interne lucrul acesta este un grav deficit, pentru că e un sistem acesta, iar cel ce stă în vârful lui trebuie să beneficieze de toată încrederea publică şi organizaţională. (…) Dacă aş fi în locul domnului ministru Stroe, mi-aş da demisia", a susţinut Dorin Dobra.

În ceea ce priveşte serviciile oferite de MAI , senatorul liberal a afirmat că acestea sunt "incapabile". "Sunt speriat în situaţia în care oricare dintre noi ar păţi ceva la fel", a adăugat Dorin Dobra.

Te-ar putea interesa și: