Tehnicianul Tibor Selymes, ultima oară la Astra Ploiești, a fost implicat în această dimineaţă într-un accident rutier în care patru militari au fost răniți. Unul dintre ei este în stare gravă și a intrat în operaţie, anunță rtv.net.
Militarii erau din Braşov și se aflau în drum spre Breaza, unde mergeau la serviciu, iar un șofer a intrat pe contrasens și i-a lovit. Accidentul s-a produs în jurul orei 7, pe DN 1, în dreptul localității Timișul de Jos. Carosabilul era umed la ora respectivă. 
„A fost o intervenție dificilă”
Fostul internațional român de origine maghiară Tibor Selymes, pariticipant la Cupa Mondială din 1994, se afla în autoturismul care a provocat accidentul. În acel automobil mai era o femeie, care a pretins că a condus mașina, susține Claudiu Tâmârșan, de la Poliția Rutieră Brașov. La sosirea echipajului de Poliție, Selymes nu se mai afla la locul accidentului.
Există însă martori care susțin că de la volanul mașinii de teren a coborât un domn în cămașă albă, nicidecum o femeie! „Tactica” se practică atunci când cineva are ceva de ascuns. 
A fost o intervenție dificilă. A fost nevoie să decopertăm bordul. Conducătorul auto e într-o stare mai gravă, se află în operație. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru militari și o mașină de teren. Domnul Selymes era în mașina de teren. Toți cei patru militari au fost duși la spital”, a spus Ciprian Sfreja, de la ISU Brașov, la Antena 3.