Evenimentul Zilei > Monden > Secretul Ginei Pistol. Doar foștii colegi de școală îl știu
Secretul Ginei Pistol. Doar foștii colegi de școală îl știu

Secretul Ginei Pistol. Doar foștii colegi de școală îl știu

Iubita lui Smiley, celebra vedetă din showbiz-ul românesc, Gina Pistol are un alt nume în actul de identitate.

Cei care o cunoscut spun că la școala din Roșiorii de Vede, Gina Pistol este strigată după catalog Georgeta Pistol, acesta fiind numele ei adevărat.

Gina Pistol s-a născut în decembrie 1981, în Roșiorii de Vede, oraș unde a învățat și unde și-a trăit copilăria și adolescența. A fost studentă la Facultatea de Transporturi și a muncit într-un mic magazin, loc unde i-a surâs și norocul. La începutul anului 2000, viața Ginei Pistol avea să se schimbe complet. Ea lucra la un magazin alimentar din Roșiorii de Vede și era frumoasă foc. Avea un stil aparte care o diferenția de toate celelalte femei din preajma ei. Unul dintre clienții magazinului a remarcat-o și i-a propus să devină model, propunere cu care Gina Pistol a fost de acord, pe loc.

După cinci ani de modeling, Gina Pistol a început să prezinte emisiunea „Nu suntem blonde” de la Național TV, acest canal fiind rampa de lansare spre personalitatea de azi. În 2016, Gina Pistol a fost invitată să devină prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite”, alături de jurații Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Show-ul culinar a ajuns deja la al optulea sezon, care, cel mai probabil, va avea premiera în această toamnă. În plus, iubita lui Smiley prezintă și emisiunea ”Asia Express”, care a avut deja 3 sezoane.

Gina Pistol este iubita lui Smiley. Cei doi au negat vreme îndelungată că sunt un cuplu, dar în cele din urmă au renunțat la discreție și au dat cărțile pe față. „Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, susținea Smiley..

De fapt, Smiley este foarte îndrăgostit de Gina Pistol, și viceversa fiind valabilă, iar pentru asta adoră să petreacă cu ea orice zi liberă pe care o are. „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteeodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant”, a mai povestit Smiley.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: