Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretele din viața Cristinei Țopescu. Subiectul despre care nu a vorbit niciodată
Secretele din viața Cristinei Țopescu. Subiectul despre care nu a vorbit niciodată

Secretele din viața Cristinei Țopescu. Subiectul despre care nu a vorbit niciodată

Fosta prezetatoare va fi condusă pe ultimul drum de o familie numeroasă, dar care nu a reușit să fie aproape de ea atunci când i-a fost cel mai greu.

Cristina Țopescu era sora mai mare a celor doi băieți, Cristian și Sebastian, pe care fostul comentator sportiv Cristian Țopescu i-a avut cu alte două femei. În total, Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori.

Prima soție a fost Rodica, iar din acest mariaj a rezultat Cristina, jurnalista care a decedat la finalul lunii decembrie. După despărțirea de Cristian Țopescu, Rodica Țopescu a emigrat în Germania, unde era vizitată din când în când de Cristina.

Al doilea frate al jurnalistei, Cristian, este copilul pe care Cristian Țopescu l-a avut cu Rosemarie. În prezent, Cristian Țopescu jr. are 44 de ani, este tatăl a doi copii și este director la complexul Vox Maris din Costinești. Mariajul  cu Rosemarie a durat mai bine de 20 de ani, dar, în cele din urmă, jurnalistul sportiv a divorțat.

A treia soție a lui Cristian Țopescu a fost Christel Ungar, realizatoare de emisiuni în limba germană la TVR. Împreună, cei doi au un fiu, pe Sebastian, acum în vârstă de 21 de ani, student la o facultate din Viena.

Apropiații Cristinei Țopescu susțin că aceasta avea relații cu frații ei, dar acestea nu erau tocmai bune. Sorin Mărcuș, un apropiat al fostei prezentatoare TV, a dezvăluit că jurnalista a refuzat ajutorul fratelui său mai mare, Cristian, care s-a oferit să o ajute imediat după moartea lui Cristian Țopescu. Dispariția tatălui a afectat-o foarte tare pe Cristina Țopescu.