Se lansează un nou post de radio: Music FM

Se lansează un nou post de radio: Music FM

Music FM este cel mai nou radio din portofoliul Pro FM, ce se va lansa pe data de 1 februarie şi va putea fi ascultat în Bucureşti pe frecvenţa 103.8 FM. Sub sloganul "Just Music", acest post de radio este dedicat iubitorilor de hit-uri ce au fost lansate în ultimii 30 de ani. Muzica va fi completată cu buletine de ştiri, plus alte diverse informaţii.

“Piaţa de radio din Bucureşti, deşi aglomerată, nu reuşeşte să ofere o alternativă tuturor iubitorilor de muzică. Majoritatea radiourilor s-au construit, muzical vorbind, de la ascultatorii vizaţi (pentru tineret) sau plecând de la un stil muzical (pentru rockeri) sau de la o stare de spirit (pentru romantici).

Music FM pleacă de la muzicalitatea melodiilor, indiferent de anul apariţiei sau genul abordat. Pentru cei care nu consideră că muzica bună s-a făcut numai între anii X şi Y sau în stilul Z, avem o veste bună: Muzica bună se întoarce la radio pe 103.8 FM la MUSIC FM din 1 februarie.

Va fi un radio dedicat celor care iubesc muzica şi nu ţin să o clasifice pe genuri şi etape, un radio pentru iubitorii de refrene şi melodie fără o încărcătură excesivă de ştiri şi informaţie", declară Marius Dobre, Director Executiv ProFM, ProFM Dance şi Music FM.

Ne puteți urmări și pe Google News