Se caută prefecți și subprefecți la mica publicitate. Unde se depun CV-urile

Se caută prefecți și subprefecți la mica publicitate. Unde se depun CV-urile

Deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea a declarat vineri, în cadrul unei conferinţă de presă, că nu conducerea organizaţiei partidului este cea care va desemna prefectul şi subprefectul judeţului, el încurajând cât mai mulţi „cetăţeni cinstiţi” să-şi depună CV-urile la Guvern pentru a ocupa aceste funcţii.

„Primul ministru analizează CV-urile depuse şi va lua această decizie. Eu încurajez cât mai mulţi vâlceni sau cetăţeni cinstiţi şi capabili din România să-şi depună CV -ul la premierul României pentru ca să aibă de unde să aleagă, aşa cum a declarat public, oameni competenţi, oameni cinstiţi, oameni devotaţi României. Nu ştiu câte propuneri au plecat de la Vâlcea. Noi nu am făcut nicio propunere şi eu nu am înaintat niciun CV. Singuri şi-au depus CV-ul la Guvern”, a spus Buican.

El a menţionat că speră ca şi înlocuirile şefilor instituţiilor publice judeţene să se facă în urma unor concursuri corecte, în caz contrar guvernarea liberală riscând să fie un eşec.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Veţi fi surprinşi de modul în care va acţiona Guvernul Orban în următoarea perioadă în legătură cu numirile acestea pe funcţii. Dacă până acum se schimba puterea şi lipitorii lor erau înlocuiţi cu lipitorii noştri, de data aceasta o să vedeţi că Partidul Naţional Liberal a înţeles că dacă nu se schimbă, îl schimbă ei. Cu certitudine, Guvernul va organiza concursuri corecte, nu concursuri cum au făcut pesediştii, în care candidaţii lor primeau subiectele şi fraierii învăţau de înnebuneau şi erau picaţi, după ce luau proba scrisă, la proba orală...

Se va schimba modul în care se vor organiza aceste concursuri şi dacă unul nu e liberal şi e bun, va lua concursul şi noi îl vom felicita chiar dacă este pesedist sau din altă parte. Dacă nu se va face acest lucru, lucru asumat de colegii noştri din guvern, sunt convins că guvernarea noastră va fi un eşec. Dar eu am convingerea că vom trimite acasă amantele, pilele, relaţiile şi pe toţi cei care s-au angajat şi au ocupat funcţii prin această metodă şi îi vom înlocui cu profesionişti”, a adăugat deputatul Buican, informează Agerpres.