Evenimentul Zilei > EVZ Special > Scrie istoria împreună cu Evenimentul zilei, prima ediție redactată integral de cititori
Scrie istoria împreună cu Evenimentul zilei, prima ediție redactată integral de cititori

Scrie istoria împreună cu Evenimentul zilei, prima ediție redactată integral de cititori

Îți place să scrii? Vrei să fii pentru o zi jurnalist? Evenimentul zilei îți oferă această șansă. Numărul din 20 decembrie al EVZ va fi scris, în totalitate, de cititori. Va fi un exemplar de colecție, pe care mulți români îl vor păstra în casă.

Materialele scrise de voi pot fi trimise prin poștă, până cel târziu pe 18 decembrie (data poștei), pe adresa redacției Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6 A, sector 2, București. Până pe 19 decembrie, vă puteți înscrie și trimite articolele și online, prin completarea unui formular special, pe care îl puteți accesa pe tufacievenimentul.evz.ro.

Veți putea scrie articole documentate sau puncte de vedere pentru secțiunile Actualitate, Politic, Economie, Externe, Educație, Amintiri despre Revoluție, Opinii, Sănătate, Social, Cultură, Media și Sport.

Textele trimise în format electronic trebuie să aibă între 500 și 2.000 de semne (cu tot cu spații), iar cele redactate de mână trebuie să aibă o filă jumătate. Articolele trebuie să fie însoțite de numele autorului, adresa și numărul de telefon. Dacă doriți, puteți să ne trimiteți și o fotografia cu dvs., care va fi publicată alături de articolul din ziar.

Condițiile și regulamentul acestui proiect inedit al EVZ pot fi citite pe tufacievenimentul.evz.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.