Scorpions şi-au anunţat retragerea glorioasă din rândul greilor rockului printr-un turneu gigant "Get Your Sting And Blackout World Tour", început în 10 martie 2010 la Praga, turneu ce se va termină la sfârşitul anului 2012.

Începând din 7 iunie în Bucureşti, Zone Arena se va transforma în cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formaţiei Scorpions, pentru că în 9 iunie românii să fredoneze alături de marii artişti versurile din `Wind of Change`, `Still Loving You` şi alte melodii devenite adevărate legende ale muzicii.

Membrii Scorpions vor ajunge în Bucureşti cu două zile înainte de concert cu un avion privat din Budapesta, urmând că la aeroport să fie aşteptaţi de 5 limuzine.

Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events.  
 
„Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult să îi aducem pentru ultima oară la Bucureşti. Scorpions are foarte mulţi fani în România iar spectacolul pe care ei îl fac pe scenă este deosebit”, a declarat Sorin Săraru, Project Events.

Preţurile biletelor vor fi următoarele:

  • 128 lei în Gazon B 
  • 190 lei în Gazon A
  • 265 lei în faţă scenei, în sectorul Golden Circle  
  • 350 lei la Tribună.  

Acestea vor putea fi cumpărate în perioada 10 – 13 februarie doar din Magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), iar de luni 14 februarie se vor putea găsi în toată reţeaua magazinelor Biletoo.ro, respectiv Librăriile Adevărul din toată ţara, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe Biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro şi ticketpoint.ro.

Întrucât în cadrul acestui turneu trupa Scorpions îşi ia adio de la fanii săi, organizatorii lansează o campanie promoţională în primele 4 zile de vânzare a biletelor:

În perioadă 10-13 februarie vor fi puse în vânzare câte 500 de bilete la preţuri promoţionale, reduse cu 15%, în sectoarele Golden Circle şi Gazon A.  
 
Aceste bilete reduse se vor putea cumpăra doar de la magazinul BILETOO aflat în Unirea Shopping Center, la parter (intrarea de lângă McDonald’s). Detalii legate de bilete se pot obţine şi la numerele de telefon 0758.388.388, 0731.789.972.