Antrenorul brazilian, în vârstă de 60 de ani, a semnat un contract care îl va ţine la Taşkent un an şi jumătate. Valoarea contractului nu a fost precizată, însă este foarte probabil ca ea să fie una foarte avantajoasă pentru antrenor. Bunyodkor, care se înseamnă "creator", îl plăteşte pe Rivaldo, un alt campion mondial brazilian în 2002, ajuns între timp la "venerabila" vârstă de 37 de ani, cu aproximativ cinci milioane de euro pe sezon.

Format în urmă cu doar patru ani, clubul a promovat rapid şi, sezonul trecut, a realizat eventul. Echipa este sponsorizată de Zeromax, una dintre companiile petroliere importante din regiune, şi în prezent îşi construieşte un complex sportiv foarte modern, care va cuprinde un stadion de 35.000 de locuri şi o academie de fotbal.

"Ştiu că am ajuns la locul potrivit în momentul potrivit şi la echipa potrivită", a spus Felipe Scolari, adăugând că "fotbalul uzbek îşi scrie propria poveste de succes, iar Bunyodkor are în spatele său dinamismul evoluţiilor din ultimii patru ani".