Evenimentul Zilei > Actualitate > Prima excludere de la Olimpiadă: o braziliancă a fost scoasă din lot fiindcă a făcut sex în cantonament
Prima excludere de la Olimpiadă: o braziliancă a fost scoasă din lot fiindcă a făcut sex în cantonament

Prima excludere de la Olimpiadă: o braziliancă a fost scoasă din lot fiindcă a făcut sex în cantonament

Regulile dure de la acestă ediţie a Jocurilor Olimpice au făcut prima victimă. Organizatorii au cerut ca sportivii să evite reţele de socializare pe durata competiţiei, iar accesul în Satul Olimpic va fi restricţionat. O braziliancă a zis că e de glumă. Şi a plătit cu excluderea din naţionala de baschet a ţării sale chiar înainte de festivitatea de deschidere, deşi este una dintre vedetele echipei.

O sportivă braziliancă, Iziane Castro Marques, a fost deja exclusă din lotul naţionalei sale de baschet, chiar înainte de startul competiţiei, pe motiv că a făcut sex în cantonament.
Iziane Castro Marques a încălcat una dintre reguli şi şi-a adus bărbatul în cantonament. „L-am chemat să doarmă câteva nopţi cu mine„, a sunat explicaţia sportivei.
Federaţia Braziliană şi Comitetul de Organizare pentru JO din 2016 de la Rio de Janeiro n-au ţinut cont că este vorba despre o jucătoare importantă (a reuşit 21 de puncte în ultimul amical, 67-99 cu SUA) şi au exclus-o vineri din lot.
Selecţionata sud-americană se află în cantonament în Franţa, la Lille, acolo unde federalii au impus reguli asemănătoare cu cele de la Londra.
Presa braziliană exultă după această decizie, pe motiv că „această sportivă este la fel de indisciplinată şi de individualistă precum este Balotelli sau cum era Romario, având în vedere şi alte episoade anterioare. A promis că se schimbă, dar n-a făcut-o”.
Cum sportiva nu este accidentată, Brazilia nu are voie s-o înlocuiască, potrivit regulamentelor, astfel că va merge la JO cu 11 baschetbaliste, în loc de 12!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: